Bazen oyunlarda PC bir anda gidiyor aynı uyku modunda gibi klavye mouse falan çalışıyor ama ekran fanlar duruyor PC'yi geri açmak için tuşa bastığımda hiçbir şey olmuyor ne kapanıyor ne açılıyor açmak için Power'i şalterinden kapatıp geri açmak gerekiyor ondan sonra düzeliyor. Isıdan kaynaklı değil, en basit Valorant'ta bile yaşadım.
Herkese iyi günler. Bu rehberde sizlere DISM komutunun ne işe yaradığını, ne tarz durumlarda kullanılacağını ve nasıl kullanılacağını göstereceğim. İlk önce DISM nedir onu öğrenelim. DISM aracı yani “Deployment Image Servicing and Management” aracı sistemde tıpkı SFC komutunun yaptığı işlev...
Bana da oluyor bu olay oyun oynarken bir anda kilitleniyor PC siyah ekran oluyor ama PC çalışmaya devam ediyor arkada oyun sesleri falan geliyor ama müdahale edemiyorum.
Bazen oyunlarda PC bir anda gidiyor aynı uyku modunda gibi klavye mouse falan çalışıyor ama ekran fanlar duruyor PC'yi geri açmak için tuşa bastığımda hiçbir şey olmuyor ne kapanıyor ne açılıyor açmak için Power'i şalterinden kapatıp geri açmak gerekiyor ondan sonra düzeliyor. Isıdan kaynaklı değil, en basit Valorant'ta bile yaşadım.