ST0RM

Çalışkan
Merhaba değerli arkadaşlar, yardımınıza ihtiyacım var.

Oyun oynarken Windows tuşuna bastıktan sonra ve oyuna tekrar döndükten sonra oyunumdaki renkler çok canlı ve doygun gözüküyor fakat 15-20 saniye sonrasında ise tekrar eski haline dönüyor. Oyunun renkli, canlı ve doygun halde kalmasını istiyorum fakat bunun için sürekli Windows tuşuna basıp oyuna dönmek oldukça uğraştırıcı, bunun çözümünü bilen veya aynı hatayla karşılaşan arkadaşlar var mı?

Video

Videoyu paylaşıyorum çünkü aradaki renk farkını anlayabilmeniz için.

Ya monitör yada windows (yada bir program) oyun ve masaüstü için ayrı renk tonu modu ayarlamış gibi duruyor.
nvcplui_wJuOjdYVvk.webp

NVIDIA kaynaklı olabilir mi? Acaba oyun içerisinde digital vibrance çalışıp sonrasında çalışmıyor olabilir mi?

Sürücü dosyalarında da hata olabilir. İlk olarak güvenli modda DDU ile sürücüleri temizleyip, ardından ekran kartınızın en son yayınlanmış sürücüsünü yükleyerek tekrar test edin.

Sürücü dosyalarında da hata olabilir. İlk olarak güvenli modda DDU ile sürücüleri temizleyip, ardından ekran kartınızın en son yayınlanmış sürücüsünü yükleyerek tekrar test edin.

Sorun devam ediyor, yanıtınız için teşekkür ederim.

Oyunun yüklü olduğu dosya konumuna gidip. Cs2.exe için Tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak.
Bu ayar Windows kaynaklı ise sorunu çözer.
Nvidia denetim masasında vibrance açabilirsin.
Monitör ayarlarında ise AI destekli bir ayara sahipsen kapatmanı öneririm.
Oyunu TAM EKRAN PENCERELİ oynuyorsan eğer TAM EKRAN yaparak deneyebilirsin.