- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?mauroicardi9
Uzman
Algıda seçicilik.
Alakası yok,son zamanlarda tanıştığım ''oyun oynayan'' insanlardan 20 kişiden sadce 1-2 si geleceğini düşünüyor.Her şeyin aşırısı fazla.
mauroicardi9
Uzman
"Senin tanıştığın" insanlar. Benim tanıştığım insanlar da iyi yerlere gelebilmek için çabalıyor. Boşta kalan zamanlarında ise oyun oynuyorlar, oyun oynamanın film izlemekten bir farkı yok. Ayak üstü 1 saat reels kaydırsa kimse sorun etmeyecekken 1 saat oyun oynayınca "işsiz güçsüz" sıfatları yapıştırılıyor. Ayrıca konu başlığı ile yazdığın farklı şeyler. Başlıkta genel olarak oyun oynayanların işsiz olduğunu söylemişsin, aşağıda ise oyunlarda tanıştığın kişilerde bu durumun olduğunu söylemişsin. Sosyalleşmeyi sanal ortam üzerinden yapanların çoğu zaten gerçek hayata sahip olmayan kişiler, o konuda katılıyorum.Alakası yok,son zamanlarda tanıştığım ''oyun oynayan'' insanlardan 20 kişiden sadce 1-2 si geleceğini düşünüyor.Her şeyin aşırısı fazla.
Ben kripto ile ilgilenen biriyim. Grafik, veri ve işlem takibi yapmak mobil ortamda zorlayıcı olduğu için mecburen laptop ile geziyorum. Bu süre zarfında sıkılmamak için oyun oynuyorum. Bir işlemin istediğim yere gelmesi dakikalar, hatta belki de saatler alabiliyor. Şu an bile bekliyorum. Kendimi geçtim, belki bunalmış olabilir, o yüzden oynuyor olabilir. Yukarıdaki arkadaş yine haklı. Birçok kişi fazla meraklı olması yüzünden kendisini öğrenci gibi tanıtıyor veya konuşmuyor bile. Herkesin geleceği ve yapacakları sadece kendisine aittir. Sizi etkilemiyorsa, bunu sormanın da bir anlamı yok. Zaten aptal değil ise iş işten geçmeden yaptığının saçmalık olduğunu anlayıp bırakacaktır.
Son düzenleyen: Moderatör:
EmreCPR
Uzman
Hocam selam, oyun oynayan birisiyim işimden daha çok seviyorum oyun oynamayı. 3 büyük e-ticaret firmalarının birinde orta düzey yöneticiyim. Ben kimseye mesela işimle ilgili bir şey demiyorum
Genelde çalışıyorum deyip konuyu kapatıyorum 
Son düzenleyen: Moderatör:
EmreCPR
Uzman
Ben zaten oyuna işten kafamı dağıtmak için giriyorum yaşım 29. Toplantım bile varsa önemli kafamı boşaltmak için oyuna girerim ve oyunda hayatta işimle ilgili konuşmak istemem.@EmreCPR, bakın az önce yazdığım mesaja örnek olarak bu üye mesela. Adam belki dünya servet sahibi ancak söylemek istemiyor. Oyuncu kitlesi düşündüğünüzden aksine çok daha geniş.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.