yyusufsmsek

Uzman
Selam. İyi sosyaller. Uzun süre Windows 10 kullandım ve gayet de memnundum. Sonrasında Windows 11'e daha iyi performans alabileceğimi söyleyenler oldu ve yükselttim. Ama hâlâ en iyi Windows sürümü hangisi, olduğunu bilmiyorum.

7800X3D 4070 Super sistemimi 5070 Ti olarak yükselttim. En iyi performansı hangi Windows sürümünde elde edebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam. İyi Sosyaller. Uzun süre Windows 10 kullandım ve gayet de memnundum. Sonrasında Windows 11'e daha iyi performans alabileceğimi söyleyenler oldu ve yükselttim. Ama hâlâ en iyi Windows sürümü hangisi, olduğunu bilmiyorum.

7800X3D 4070 Super sistemimi 5070 Ti olarak yükselttim. En iyi performansı hangi Windows sürümünde elde edebilirim?

Güncel olanı kullanmanız daha iyi olur bu sistemle. Windows 11 de kalın bence.

Selam. İyi sosyaller. Uzun süre Windows 10 kullandım ve gayet de memnundum. Sonrasında Windows 11'e daha iyi performans alabileceğimi söyleyenler oldu ve yükselttim. Ama hâlâ en iyi Windows sürümü hangisi, olduğunu bilmiyorum.

En iyi Windows sürümü diye bir şey yok, bunu aklınızdan çıkartın. Ayrıca Windows 10 kullansanız bile yine sonu gelecek ve Windows 11 geçmek zorunda kalacaksınız. O yüzden Windows 11 tarafından devam edin.

Windows 11, yeni nesil CPU'lar için daha iyi bir çekirdek yönetimine sahip. Bu sayede CPU'nun performans ve verimlilik çekirdekleri daha iyi çalışıyor. Genel olarak yeni nesil sistemlerde Windows 11 daha iyi olur.