Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 17 Ocak 2026 #1 Bilgisayarımdan Minecraft oyununu sildim ama silmeden önceki SSD boş yer alanı ile sildikten sonraki alan aynı kaldı. Sebebi ne olabilir bir bug mı oldu acaba, nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarımdan Minecraft oyununu sildim ama silmeden önceki SSD boş yer alanı ile sildikten sonraki alan aynı kaldı. Sebebi ne olabilir bir bug mı oldu acaba, nasıl düzeltebilirim?
Çözüm talongod 17 Ocak 2026 %Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz?
%Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 17 Ocak 2026 #2 %Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
%Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz?
KS KS Umutlu Yetkin Katılım 3 Ocak 2024 Mesajlar 539 Çözümler 7 Beğeniler 448 17 Ocak 2026 #3 talongod dedi: %Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk denetim masasından sildim. Şimdi dediğiniz yerden sildim ama şimdi sadece 3 GB alan açıldı normal mi acaba? Artı 0 Eksi
talongod dedi: %Appdata% gidin, genelde orada .minecraft klasörü olur. Asıl dosyaların tutulduğu yerdir, onu kontrol eder misiniz? Genişletmek için tıkla... İlk denetim masasından sildim. Şimdi dediğiniz yerden sildim ama şimdi sadece 3 GB alan açıldı normal mi acaba?
talongod Yetkin Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 3.044 Makaleler 5 Çözümler 24 Beğeniler 3.629 17 Ocak 2026 #4 Umutlu dedi: İlk Denetim Masası'ndan sildim. Şimdi dediğiniz yerden sildim ama şimdi sadece 3 GB alan açıldı normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Normal, Minecraft fazla alan kaplayan bir oyun değil. Alanı kaplayan genelde yüklediğiniz modlar, texture-pack'ler ve save'ler oluyor. Artı 0 Eksi
Umutlu dedi: İlk Denetim Masası'ndan sildim. Şimdi dediğiniz yerden sildim ama şimdi sadece 3 GB alan açıldı normal mi acaba? Genişletmek için tıkla... Normal, Minecraft fazla alan kaplayan bir oyun değil. Alanı kaplayan genelde yüklediğiniz modlar, texture-pack'ler ve save'ler oluyor.