Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 28 Ağustos 2025 #1 Oyunlarda 5 dk oynadıktan sonra kasmaya başlıyor. Laptop kullanıyorum. Sistemim: Ekran kartı: 3050 Ti RAM: 16 GB İşlemci: 12450H
Oyunlarda 5 dk oynadıktan sonra kasmaya başlıyor. Laptop kullanıyorum. Sistemim: Ekran kartı: 3050 Ti RAM: 16 GB İşlemci: 12450H
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 682 Yer Burdur 28 Ağustos 2025 #2 İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 28 Ağustos 2025 #3 Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... oyun girdim hocam şuan frekans sonuçlarını paylaşmak için Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Size yazdıkdan sonra gene başladı hocam evet işlemcinin frekansı düşüyor. Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... @Darth AMD, Son düzenleme: 28 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... oyun girdim hocam şuan frekans sonuçlarını paylaşmak için Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... Size yazdıkdan sonra gene başladı hocam evet işlemcinin frekansı düşüyor. Darth AMD dedi: İşlemcinin frekansında düşme oluyor mu? Genişletmek için tıkla... @Darth AMD,
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 28 Ağustos 2025 #4 Bilgisayarı ne zamandır temizlemiyorsunuz? Eğer uzun süre olduysa termal macunun yenilenmesi, fanların temizlenmesi sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Artı 0 Eksi
Bilgisayarı ne zamandır temizlemiyorsunuz? Eğer uzun süre olduysa termal macunun yenilenmesi, fanların temizlenmesi sorunu çözmeye yardımcı olabilir.
KS KS Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 28 Ağustos 2025 #5 Soretive dedi: Bilgisayarı ne zamandır temizlemiyorsunuz? Eğer uzun süre olduysa termal macunun yenilenmesi, fanların temizlenmesi sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... 2.5 yıl hocam. Laptopumu temizletmeye götürürsem ne kadar para isterler? Laptopu satmayı düşünüyorum da. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ağustos 2025 Artı 0 Eksi
Soretive dedi: Bilgisayarı ne zamandır temizlemiyorsunuz? Eğer uzun süre olduysa termal macunun yenilenmesi, fanların temizlenmesi sorunu çözmeye yardımcı olabilir. Genişletmek için tıkla... 2.5 yıl hocam. Laptopumu temizletmeye götürürsem ne kadar para isterler? Laptopu satmayı düşünüyorum da.
S Soretive Uzman Katılım 14 Ekim 2024 Mesajlar 568 Çözümler 4 Beğeniler 822 28 Ağustos 2025 #6 @Optimic ben dün sorduğumda 1500 TL demişlerdi. Artı 0 Eksi
KS KS Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 28 Ağustos 2025 #7 Soretive dedi: @Optimic ben dün sorduğumda 1500 TL demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Maşşalah ve anlamadıgım bi şekilde laptopun kendi özelliği olan performans modunu açınca düzeliyor.Ama fan sesi çok artıyor Artı 0 Eksi
Soretive dedi: @Optimic ben dün sorduğumda 1500 TL demişlerdi. Genişletmek için tıkla... Maşşalah ve anlamadıgım bi şekilde laptopun kendi özelliği olan performans modunu açınca düzeliyor.Ama fan sesi çok artıyor
Darth AMD Başarılı Katılım 6 Nisan 2025 Mesajlar 1.232 Makaleler 2 Çözümler 6 Beğeniler 682 Yer Burdur 28 Ağustos 2025 #8 Optimic dedi: 2.5 yıl hocam. Laptopumu temizletmeye götürürsem ne kadar para isterler? Laptopu satmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu süreye gayet normal. İsterseniz temizletmeden satın cebinizden para eksilmesin. Artı 0 Eksi
Optimic dedi: 2.5 yıl hocam. Laptopumu temizletmeye götürürsem ne kadar para isterler? Laptopu satmayı düşünüyorum da. Genişletmek için tıkla... Hocam bu süreye gayet normal. İsterseniz temizletmeden satın cebinizden para eksilmesin.
KS KS Optimic Çalışkan Katılım 21 Ağustos 2025 Mesajlar 132 Beğeniler 49 28 Ağustos 2025 #9 Darth AMD dedi: Hocam bu süreye gayet normal. İsterseniz temizletmeden satın cebinizden para eksilmesin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam alana yazık olucak malesef Ama bence çok bi problem yok sonuçt.Laptopdan çok bi beklenti beklenmez. Artı 0 Eksi
Darth AMD dedi: Hocam bu süreye gayet normal. İsterseniz temizletmeden satın cebinizden para eksilmesin. Genişletmek için tıkla... Öyle yapıcam alana yazık olucak malesef Ama bence çok bi problem yok sonuçt.Laptopdan çok bi beklenti beklenmez.
Astrea Virgo Yetkin Katılım 16 Mayıs 2024 Mesajlar 715 Çözümler 3 Beğeniler 451 Yer Türkiye 28 Ağustos 2025 #10 Optimic dedi: Öyle yapıcam alana yazık olucak malesef Genişletmek için tıkla... Kendiniz temizleyebiliyorsanız daha iyi olur ama elinizdeki makinenin hâlâ gideri var. Artı 0 Eksi
Optimic dedi: Öyle yapıcam alana yazık olucak malesef Genişletmek için tıkla... Kendiniz temizleyebiliyorsanız daha iyi olur ama elinizdeki makinenin hâlâ gideri var.