Detaylar
Kim cevapladı?Darth AMD
Başarılı
Hocam son getirdikleri durum bu maalesef her şey pahalı. Aslında laptopunuz normal bir kullanıcı için yeterli seviyede. Umarım güzel bir fiyata satabilirsiniz. İyi sosyaller.Öyle yapıcam alana yazık olucak malesefAma bence çok bi problem yok sonuçt.Laptopdan çok bi beklenti beklenmez.
Optimic
Çalışkan
Hocam son getirdikleri durum bu maalesef her şey pahalı. Aslında laptopunuz normal bir kullanıcı için yeterli seviyede. Umarım güzel bir fiyata satabilirsiniz. İyi sosyaller.
Sağ olun hoca. Kaça satabilirimki bunu araştırdım. 26kya koyan gördüm. 25e koysam gider mi?
Kendiniz temizleyebiliyorsanız daha iyi olur ama elinizdeki makinenin hâlâ gideri var.
Hocam satmayı düşünüyorum bir de bozarım sıkıntı çıkar.
Darth AMD
Başarılı
Sağ olun hoca. Kaça satabilirimki bunu araştırdım. 26kya koyan gördüm. 25e koysam gider mi?
Hocam elime hiç bu kadar yeni makine geçmedi. Zaten istesem de alamam ancak sarı sitede herkes olurunun üstüne koyuyor. İsterseniz önce aklınızda istediğiniz fiyatı belirleyin ve daha sonra alıcıların düşürebileceği fiyatı da ekleyin. Örnek veriyorum 22'nin altına satmak istemiyorum diyorsanız 24700₺ yazın. Genelde sondaki yüzlükler alıcının gözüne batıyor. Ben sadece örnek verdim iyi bir al-satcı değilim sadece dürüstüm ve şu zamana kadar sadece zarar etmedim. Ama en önemli şey maksimum düşebileceğiniz fiyatı bilmektir.
Optimic
Çalışkan
Evet hocam mantıklı 24e kadar pazarlıkta düşürürüm.Hocam elime hiç bu kadar yeni makine geçmedi. Zaten istesem de alamam ancak sarı sitede herkes olurunun üstüne koyuyor. İsterseniz önce aklınızda istediğiniz fiyatı belirleyin ve daha sonra alıcıların düşürebileceği fiyatı da ekleyin. Örnek veriyorum 22'nin altına satmak istemiyorum diyorsanız 24700₺ yazın. Genelde sondaki yüzlükler alıcının gözüne batıyor. Ben sadece örnek verdim iyi bir al-satcı değilim sadece dürüstüm ve şu zamana kadar sadece zarar etmedim. Ama en önemli şey maksimum düşebileceğiniz fiyatı bilmektir.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
İzale-i şuyu davası ne kadar sürer ve aşamaları nedir?
- dvsvroowvwc18347