Sorum: Oyun için PC kiralamayı düşünüyorum. Oyun açık kaldıkça para kazanıyorum. Bu işlemi yapabilmek için güvenilir ve performanslı bir sunucu kiralamam gerekiyor. Hangi firmadan kiralama yapmalıyım?
Sorum: Bu oyunda IP üzerinden kontrol yapıldığı için en fazla 2 hesap açık bırakabiliyorum. Kiraladığım sunucuya ikinci bir IP alsam, oyunları iki farklı IP üzerinden nasıl kullanabilirim?
Sorum: Oyun için PC kiralamayı düşünüyorum. Oyun açık kaldıkça para kazanıyorum. Bu işlemi yapabilmek için güvenilir ve performanslı bir sunucu kiralamam gerekiyor. Hangi firmadan kiralama yapmalıyım?
Sorum: Bu oyunda IP üzerinden kontrol yapıldığı için en fazla 2 hesap açık bırakabiliyorum. Kiraladığım sunucuya ikinci bir IP alsam, oyunları iki farklı IP üzerinden nasıl kullanabilirim?
War of the immortal pvp server diye geçiyor woi phoenix yazarsanız çıkar. Biraz saçma ve eski bir oyun ama ben orada geçmişten beri gelişmek istiyorum o yüzden biraz para harcamak istiyorum
Ekrtan kartsız olan sanal sunucu hizmetlerimiz ile yardımcı olmak isteriz. Ekran kartsız vds sunucularımıza ait kategoriye ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.
VDS Sunucu satın al. Kalite performans oranı yüksek SSD Diskli VDS sunucuları satın alın. Otomasyon ile VDS sunucularınızı sorunsuz bir şekilde yönetin!