pojadam
Becerikli
Hacı oynamadığın hiçbir şey kalmamış silip süpürmüşsün
Ready or Not veya yeni olan Bodycam'i deneyebilirsin.
Hacı oynamadığın hiçbir şey kalmamış silip süpürmüşsün
RON sömürdüm, bodycam indirime gelince almayı düşünüyorum.Hacı oynamadığın hiçbir şey kalmamış silip süpürmüşsün
Ready or Not veya yeni olan Bodycam'i deneyebilirsin.
Gamepadim yok, klavye ile birkaç kez oynamayı denedim ama beceremedim. Souls like türündeki oyunları çok beceremiyorum maalesef.Selam, Lies of P öneririm. DLC'si de çıktı. Oyunun hikayesi, farklı bir konsepte Pinokyo'yu anlatmasıdır ama çok güzel. Oyun türü Souls-Like. Ben kendim Souls türleri arasında en çok şimdilik Lies of P'yi seviyorum. İkinci sevdiğim de Dark Souls II oyunudur.
ir tTüm seriyi bitirmediyseniz, diğer oyunlarını da oynayabilirsiniz.
Lies of P giriş seviyesinde diyebiliriz. Aslında Souls-Like'a başlayanlar, genel olarak oyun kumandasına tam hakim olmadıkları için, yoksa açılıyor ve en sevdikleri oyun türü oluyor. Çünkü daha iyi tür yokRON sömürdüm, bodycam indirime gelince almayı düşünüyorum.
Gamepadim yok, klavye ile birkaç kez oynamayı denedim ama beceremedim. Souls like türündeki oyunları çok beceremiyorum maalesef.
Lies of P giriş seviyesinde diyebiliriz. Aslında souls-like'a başlayanlar, genel olarak oyun kumandasına tam hakim olmadıkları için, yoksa açılıyor ve en sevdikleri oyun türü oluyor. Çünkü daha iyi tür yok. Şaka.
DayZSistemim iyi, korku oyunları tercihimdir. Simülasyon oyunlarını severim. Squad tarzı, ya da iş simülatörleri vb. Özellikle gerilim korku ama.
Çok pahalı, gereksiz pahalı.