Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 20 Aralık 2023
Çok fazla mikro kategori oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum.Önerim başlıkta ki gibi ama daha fazla açmak gerekirse; çıkacak oyunlar hakkında veya daha öncesinde çıkıp da, devam oyunları çıkacak seriler hakkında teoriler üretebileceğimiz bir alt başlık açılabilir "Oyun teorileri" adında.
Yoğun bir talep olursa ekleriz.
Bütçe nedir
Yetkin
Pek aktif olur gibi değil ama gelirse güzel olur, artıladım.
MatPat'in emekliliğine az kaldı, yeni teorisyenler çıkartabiliriz buradan.
Ben de öyle düşünüyorum. Aksi takdirde istenmeyen şeyler olabilir değil mi @Testo Unit?Her şeye kategori açıcaksak ohoo...
@Leo anime/manga kategorisinin logosunu düzeltirse olur ancak.
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu görmemişim
@Leo hala düşünmüyorsunuz değil mi?
Bekliyoruz hocam.Çok fazla mikro kategori oluşturmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Yoğun bir talep olursa ekleriz.
@Leo hala düşünmüyorsunuz değil mi?
Aslında istemiyorum çünkü o kategori FNAF ayıcık bombo teorisi! Gibi konularla dolacak.Çıkacak oyunlar hakkında veya daha öncesinde çıkıp da devam oyunları çıkacak seriler hakkında teoriler üretebileceğimiz bir alt başlık açılabilir "Oyun teorileri" adında.
Direkt o kategoriyi göz ardı edeceğim için artıladım.
Mantıksız ve asılsız teoriler zaten onaylanmaz.Aslında istemiyorum çünkü o kategori FNAF ayıcık bombo teorisi! Gibi konularla dolacak.
Direkt o kategoriyi göz ardı edeceğim için artıladım.
Alt başlığa gerek var mı bilmiyorum. Ön ek daha mantıklı olabilir gibi geldi şu an.
@Leo, ne dersin?Alt başlığa gerek var mı bilmiyorum. Ön ek daha mantıklı olabilir gibi geldi şu an.
1
178
Ziyaretçi
Eğlenceli olabilir artıladım.
Yeni konular
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-