Çok güzel, gündelik her işimde kullanıyorum. Fiyatına göre ses kalitesi vs çok iyi.
Detaylar
Kim cevapladı?Glade 24
Üstün
- Makaleler
- 3
Yabancılar EDC Pro'nun EDX Pro X'ten daha iyi olduğunu söyledi ama benim korktuğum kısım Buds3'ten bile kötü performans vermesi.KZ markasina bak. Türkiye ici Ate Copper alabilirsin. Yurt disinda ise Edx Pro denk gelebilir.
Eğer çok büyük fark edecekse çıkar, KZ ürünlerinden iyiyse alabilirim.Buna çıkar mı bütçe? C100si'den 2 gömlek üstün bu.
Son düzenleme:
- Makaleler
- 23
KZ alacaksan ucuz olani al derim. Buds3'ten iyi olmasi tek kriterse bu yeterli olur. Garantisi var ayrica.Yabancılar EDC Pro'nun EDX Pro X'ten daha iyi olduğunu söyledi ama benim korktuğum kısım Buds3'ten bile kötü performans vermesi.
Eğer çok büyük fark edecekse çıkar, KZ ürünlerinden iyiyse alabilirim.
Glade 24
Üstün
- Makaleler
- 3
Garantilik bir durum olacağını sanmıyorum, ayrıca 400 liralık bir ürüne garantiye vermek zorunda olsam bile sıkıntı olmazdı hocam.KZ alacaksan ucuz olani al derim. Buds3'ten iyi olmasi tek kriterse bu yeterli olur. Garantisi var ayrica.
Bir de bunlar için DAC gerekliymiş, onun için de bir öneri yapar mısınız?
- Makaleler
- 23
Hayir KZ'nin bu konuda bahsedilen modelleri icin hicbirine DAC gerekli degil. Telefonda kullanacaksan donusturucu alabilirsin. Ama Apple'in donusturucusunu alma. O Android ile iyi calismiyor.Garantilik bir durum olacağını sanmıyorum, ayrıca 400 liralık bir ürüne garantiye vermek zorunda olsam bile sıkıntı olmazdı hocam.
Bir de bunlar için DAC gerekliymiş, onun için de bir öneri yapar mısınız?
Glade 24
Üstün
- Makaleler
- 3
Telefonda kullanacağım. Dönüştürücü ve DAC aynı şey değil mi?Hayir KZ'nin bu konuda bahsedilen modelleri icin hicbirine DAC gerekli degil. Telefonda kullanacaksan donusturucu alabilirsin. Ama Apple'in donusturucusunu alma. O Android ile iyi calismiyor.
- Makaleler
- 23
Evet ayni sey ama DAC cipine sahip olan donusturuculer daha pahali.Telefonda kullanacağım. Dönüştürücü ve DAC aynı şey değil mi?
Glade 24
Üstün
- Makaleler
- 3
Tamamdır hocam o zaman ucuz bir DAC çipli alır geçerim.Evet ayni sey ama DAC cipine sahip olan donusturuculer daha pahali.
USBellekyiyenadam 6
Uzman
Telefonda kullanıcaksanız DAC almanıza gerek yok, telefonlar sesi işliyorlar zaten bilgisayardaki gibi direkt ham olarak almıyor.
Dışarıda aktif kullanacağım, her tür müziği dinlerim ve Delta Force ve PUBG Mobile oynayacağım.
Telefonum A56, bir de bunlar için DAC almam gerekiyormuş onu da önerirseniz sevinirim.
Yeni konular
-
Elektronik Kioxia Exceria Plus G4 2 TB Gen5 SSD - 13.769 TL
- Caner Uncu
-
-
-
-
-
-