Oyun ve müzik için IEM kulaklık önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Glade
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 363
  • Etiketler Etiketler
    hangi iem
KZ markasina bak. Türkiye ici Ate Copper alabilirsin. Yurt disinda ise Edx Pro denk gelebilir.
Yabancılar EDC Pro'nun EDX Pro X'ten daha iyi olduğunu söyledi ama benim korktuğum kısım Buds3'ten bile kötü performans vermesi.

Eğer çok büyük fark edecekse çıkar, KZ ürünlerinden iyiyse alabilirim.

Son düzenleme:
Yabancılar EDC Pro'nun EDX Pro X'ten daha iyi olduğunu söyledi ama benim korktuğum kısım Buds3'ten bile kötü performans vermesi.

Eğer çok büyük fark edecekse çıkar, KZ ürünlerinden iyiyse alabilirim.
KZ alacaksan ucuz olani al derim. Buds3'ten iyi olmasi tek kriterse bu yeterli olur. Garantisi var ayrica.

KZ alacaksan ucuz olani al derim. Buds3'ten iyi olmasi tek kriterse bu yeterli olur. Garantisi var ayrica.

Garantilik bir durum olacağını sanmıyorum, ayrıca 400 liralık bir ürüne garantiye vermek zorunda olsam bile sıkıntı olmazdı hocam.

Bir de bunlar için DAC gerekliymiş, onun için de bir öneri yapar mısınız?

Hayir KZ'nin bu konuda bahsedilen modelleri icin hicbirine DAC gerekli degil. Telefonda kullanacaksan donusturucu alabilirsin. Ama Apple'in donusturucusunu alma. O Android ile iyi calismiyor.

Hayir KZ'nin bu konuda bahsedilen modelleri icin hicbirine DAC gerekli degil. Telefonda kullanacaksan donusturucu alabilirsin. Ama Apple'in donusturucusunu alma. O Android ile iyi calismiyor.
Telefonda kullanacağım. Dönüştürücü ve DAC aynı şey değil mi?

Telefonda kullanıcaksanız DAC almanıza gerek yok, telefonlar sesi işliyorlar zaten bilgisayardaki gibi direkt ham olarak almıyor.
Dışarıda aktif kullanacağım, her tür müziği dinlerim ve Delta Force ve PUBG Mobile oynayacağım.

Telefonum A56, bir de bunlar için DAC almam gerekiyormuş onu da önerirseniz sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…