racooss

Yetkin
Makaleler
1
Konunun oyunlarla hiçbir alakası olmamasına rağmen, hayatında değil oyun oynamak, oyun hakkında bilgisi olmayan yaşlıların bu tarz konularda söz sahibi olması ağırıma gidiyor. Hakan Bayrakçı halkın %80 inin yasanın çıkmasını istediğini söylüyor. Veriler vahiy yoluyla geliyor herhalde.

1776279071453.webp

Şu 40 yaş ve üzeri jenerasyon bir an önce temizlense ya, iyisiyle kötüsüyle biz bize kalsak. Bir hastalık bir şeyler fırlasa falan ne bileyim. Hep bu yaş skalasından fırlıyor böyle antin kuntin muhabbetler, yer yüzündeki en cahil, en boş nesil.
Vallahi okuduğunu anlamayan nesil her konuda fikir sahibi, her konuda uzman. Her konuda da araştırma yapmışlar. Yersen. Z kuşağı ise şöyleymiş de böyleymiş.

Ben olsam bu çocuklar gezip tozmak varken ne oldu da odalarına kapanır hale geldiler diye onu sorgulardım.
Dışarıda 15-20 dakikalık bir sohbet için 200 TL kahveye bayılmak yerine odalarında PC-Telefon başında vakit geçirmek daha mantıklı geliyor açıkçası mantıklıda. Ama işte bazı haber kaynakları ve kişiler bunu anlamamızlıktan geliyor.

Diyelim bu hayat pahalılığına rağmen tüm her şeye erişim engeli geldi. Sizce gençler yine dışarı çıkar mı? Hayır. Hatta bu her şeyi daha kötü duruma sürükler. İllegal sayılabilecek uygulamaların kullanımı artar. Erişim engeli ve yasaklar istisnai durumlar haricinde sadece daha büyük sorunlar doğurur. Ama bunu anlayabilecek kapasitede bir yönetim ve anlayabilecek haber yayıcı kişiler yoktur ne yazık...

Dışarıda 15-20 dakikalık bir sohbet için 200 TL kahveye bayılmak yerine odalarında PC-Telefon başında vakit geçirmek daha mantıklı geliyor açıkçası mantıklıda. Ama işte bazı haber kaynakları ve kişiler bunu anlamamızlıktan geliyor.

Diyelim bu hayat pahalılığına rağmen tüm her şeye erişim engeli geldi. Sizce gençler yine dışarı çıkar mı? Hayır. Hatta bu her şeyi daha kötü duruma sürükler. İllegal sayılabilecek uygulamaların kullanımı artar. Erişim engeli ve yasaklar istisnai durumlar haricinde sadece daha büyük sorunlar doğurur. Ama bunu anlayabilecek kapasitede bir yönetim ve anlayabilecek haber yayıcı kişiler yoktur ne yazık...
Anlamak da istemiyorlar ki. İktidar ve tayfası günü kurtarmanın derdinde. Çok umurlarında mı vatandaş ya da çocuklar? Depremde100.000 insan öldü. Başka ülkede olsa kıyamet kopardı. Bizde bir kişi bile istifa etmedi.

Konunun oyunlarla hiçbir alakası olmamasına rağmen, hayatında değil oyun oynamak, oyun hakkında bilgisi olmayan yaşlıların bu tarz konularda söz sahibi olması ağırıma gidiyor. Hakan Bayrakçı halkın %80 inin yasanın çıkmasını istediğini söylüyor. Veriler vahiy yoluyla geliyor herhalde.

Eki Görüntüle 241045

Hiçbir şey yapamazlar, sen rahat ol. O oyunların yasaklanmasını isteyenlerin çoğu cahil kitle. Yani, oyunlardan zerre anlamayanlar.