Sorun tamamen aile de bitiyor, olayı anlamamışlar. Sen kalkıp çocugun elinden bilgisayarını telefonunu alırsan o çocuk hiçbir şey yapamaz. Kalkıp 10 yaşında ki veletlere PC + telefon verirsen al oğlum bunları ders için kullan dersen, o çocuk başka şeyler için kullanır. Günümüz aileleri maalesef dikkat etmiyor, çocugun babası, baba şunu beğendim alır mısın dediği zaman kıyamıyor alıyor.

Yani asıl olay ailede patlıyor. O silahlı saldırganın elinden bilgisayarını telefonunu alsaydı aile böyle bir şey olabilir miydi? Şahsen benim çocugum olsa 20 yaşına kadar ne bilgisayar ne telefon, istediği kadar sinir krizi geçirsin gene almam.

Hiçbir şey yapamazlar, sen rahat ol. O oyunların yasaklanmasını isteyenlerin çoğu cahil kitle. Yani, oyunlardan zerre anlamayanlar.
1776536296376.webp

Güç onlarda dostum. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Küfür edeceğim şimdi suçu oyunlara at, dizilere at, ne güzel iş ya. Zaten bu iki olayın bağlantılı olduğunu düşünmeye başladım. Hazır bahane işte, iktidara etkilensek kurtlar vadisi izlediğimizde etkilenirdik. Elalem doğurduğu ile ilgilenmiyor, ceremesini biz çekiyoruz, saçmalık ya.

Eğer bu yasak onaylandıktan sonra sırasıyla Instagram, Youtube, Tiktok ve Google sitelerine dahi yanaşırlar. Bant kısaltması vs. derken VPN, DNS kullanımı fazlalaşır ve İnternete boşa para ödediğinizle kalırsınız.

Eğer bu yasak onaylandıktan sonra sırasıyla Instagram, Youtube, Tiktok ve Google sitelerine dahi yanaşırlar. Bant kısaltması vs. derken VPN, DNS kullanımı fazlalaşır ve İnternete boşa para ödediğinizle kalırsınız.

İnterneti yasaklamaya neticeleri yemez. Çünkü şunun şurasında 2 sene sonra seçim var ya, milletten oy alabilmek için sıraya da girecek bunlar.