Detaylar
Kim cevapladı?fortunee
Üstün
İstediğiniz kadar engelleyin. Ben DNS'i açıyorum hooop o yasaklarınızın hepsi puf oluyor kayboluyor mis gibi discord'a da girerim Steam'e de girerim gram umrumda değil alıştık artık bunlara son seneleri ya her şeyi kısıtlamaya başladılar![]()
Ağız tadıyla bi beam ng drive oynuyoruz ona da karışmayın ya.
NqrkOz
Üstün
- Makaleler
- 6
DNS üzerinden değil direkt IP olarak engellerlerse residental IP ararsın Steam'e girmek için.İstediğiniz kadar engelleyin. Ben DNS'i açıyorum hooop o yasaklarınızın hepsi puf oluyor kayboluyor mis gibi discord'a da girerim Steam'e de girerim gram umrumda değil alıştık artık bunlara son seneleri ya her şeyi kısıtlamaya başladılar![]()
THE KEROXEA
Üstün
VPN açsam? Bunların yaptığı engellemeleri biliyoruz öyle değişik şeyler yapmazlar. Yapmayı biliyorlar mıdır acaba Steam'e psikoloji bozucu diyenlerDNS üzerinden değil direkt IP olarak engellerlerse residental IP ararsın Steam'e girmek için.
NqrkOz
Üstün
- Makaleler
- 6
Genel VPN'leri engellemek çocuk oyuncağı, neden residental IP adresi dedim, çünkü en dandik sosyal medya platformu veya file hoster siteler bile VPN'leri algılıyor, senin bağlandığın herkese açık VPN'e devlet bağlanmayacak mı?VPN açsam? Bunların yaptığı engellemeleri biliyoruz öyle değişik şeyler yapmazlar. Yapmayı biliyorlar mıdır acaba Steam'e psikoloji bozucu diyenler![]()
Özel istek üzerine sana iletilen Tor nodelarını kullanabilirsin, max o da, ya da imkan varsa VLESS, VMESS, Hysteria falan kurulacak öyle olur bak.
THE KEROXEA
Üstün
Bugüne kadar engelledikleri her platforma VPN ile girebiliyorduk ama. Şimdi de aynısı olacak diye düşünüyorum.Genel VPN'leri engellemek çocuk oyuncağı, neden residental IP adresi dedim, çünkü en dandik sosyal medya platformu veya file hoster siteler VPN'leri algılıyor, senin bağlandığın herkese açık VPN'e devlet bağlanmayacak mı?
Vâveylâ
Başarılı
Yarıldım ama random atamıyorum işte
Bir şey düşünmüyorum, yakında nefes vergisi alır bunlar.
NqrkOz
Üstün
- Makaleler
- 6
Devlet fazla uğraşmıyorda ondan basit DPI Bypass yöntemleriyle VPN gerekmeden kullanılabiliyor, Steam falan yasaklandıģını düşünün, Türkiye tarihinde hiç olmadığı kadar VPN kullanılmaya başlandığını düşünün, %1.200 gibi bir artış olsun mesela, devletin dikkatini çekecek ve devlet bu konuda harekete geçecek bu kadar basit, sadece tetikleyici bir şey olmalı genel çabta, Çin böyle şeyler yaşadı ki GFW kuruldu, Türkiye dışında aynı şekilde UK ve EU arkasından takip edecek yakında. İsviçre'de bile yasa geçirtmeye çalışıyorlar.Bugüne kadar engelledikleri her platforma VPN ile girebiliyorduk ama. Şimdi de aynısı olacak diye düşünüyorum.