KS KS Neixtro Yetkin İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 554 Çözümler 1 Beğeniler 529 20 Nisan 2025 #11 Toby Fox dedi: Direkt temizinden format atsın, uğraşmasın öyle şeylerle. Sorunlar çıkabiliyor öyle yaparsa. Genişletmek için tıkla... DRAM ile DRAMless arasında ne gibi farklar var ki? Formatla pek uğraşmak istemiyorum.
Toby Fox dedi: Direkt temizinden format atsın, uğraşmasın öyle şeylerle. Sorunlar çıkabiliyor öyle yaparsa. Genişletmek için tıkla... DRAM ile DRAMless arasında ne gibi farklar var ki? Formatla pek uğraşmak istemiyorum.
C Cem Yilmaz Uzman Katılım 23 Şubat 2025 Mesajlar 599 Makaleler 1 Çözümler 3 Beğeniler 347 20 Nisan 2025 #12 Toby Fox dedi: Direkt temizinden format atsın, uğraşmasın öyle şeylerle. Sorunlar çıkabiliyor öyle yaparsa. Genişletmek için tıkla... Hocam hicbir sorun olmaz niye olsun, pc donanimi degistirmiyor ki windows problem cikartsin. Ayni ssd yi birebir baska yere aktariyor sadece
Toby Fox dedi: Direkt temizinden format atsın, uğraşmasın öyle şeylerle. Sorunlar çıkabiliyor öyle yaparsa. Genişletmek için tıkla... Hocam hicbir sorun olmaz niye olsun, pc donanimi degistirmiyor ki windows problem cikartsin. Ayni ssd yi birebir baska yere aktariyor sadece
Toby Fox Seçkin Gelişen Oyun Topluluk Kahramanı İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 11.905 Çözümler 160 Beğeniler 13.277 Yer United Kingdom 20 Nisan 2025 #13 Cem Yilmaz dedi: Hocam hiçbir sorun olmaz niye olsun, PC donanimi degistirmiyor ki Windows problem cikartsin. Ayni SSD'yi birebir baska yere aktariyor sadece. Genişletmek için tıkla... İçinde Windows olacağı için Bootloader vs. tanımayabiliyor. Tekrardan Bootloader oluşturmanız vs. gerekebiliyor. Neixtro dedi: DRAM ile DRAMless arasında ne gibi farklar var ki? Formatla pek uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DRAM'li SSD'ler daha uzun ömürlü oluyor, performans kayıpları vs. olmuyor uzun kullanımda. Şu anki NV2 SSD'niz QLC. QLC diskler uzun ömürlü değil, depolama alanı da doldukça hızlar düşüyor QLC'lerde. G2 ise TLC, TLC disklerde daha iyi performans alırsınız. Windows ile kullanacağınız için bu performans farkını da hissedersiniz. En mantıklısı dediğimi yapmak, G2'yi ana diskiniz yapın, Windows kurun. NV2'yi ise depolama diski yapın dönüştürücü ile.
Cem Yilmaz dedi: Hocam hiçbir sorun olmaz niye olsun, PC donanimi degistirmiyor ki Windows problem cikartsin. Ayni SSD'yi birebir baska yere aktariyor sadece. Genişletmek için tıkla... İçinde Windows olacağı için Bootloader vs. tanımayabiliyor. Tekrardan Bootloader oluşturmanız vs. gerekebiliyor. Neixtro dedi: DRAM ile DRAMless arasında ne gibi farklar var ki? Formatla pek uğraşmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... DRAM'li SSD'ler daha uzun ömürlü oluyor, performans kayıpları vs. olmuyor uzun kullanımda. Şu anki NV2 SSD'niz QLC. QLC diskler uzun ömürlü değil, depolama alanı da doldukça hızlar düşüyor QLC'lerde. G2 ise TLC, TLC disklerde daha iyi performans alırsınız. Windows ile kullanacağınız için bu performans farkını da hissedersiniz. En mantıklısı dediğimi yapmak, G2'yi ana diskiniz yapın, Windows kurun. NV2'yi ise depolama diski yapın dönüştürücü ile.