Rehber Oyun zevkinizi artıracak The Witcher 3: Wild Hunt modları

At sürme keyfini arttıran ve daha az yorucu hale getiren modu da ben tavsiye edeyim.

Benim için olmazsa olmazların başındaydı.

Bu modla oynamıştım. Kontrolcü ile kötü olduğunu hatırlıyorum. 1 saat alışmaya çalıştım sonra sildim. Klavyede denemedim. Witcher 3'ün at mekanikleri berbat zaten.

Bu modla oynamıştım. Kontrolcü ile kötü olduğunu hatırlıyorum. 1 saat alışmaya çalıştım sonra sildim. Klavyede denemedim. Witcher 3'ün at mekanikleri berbat zaten.
Atın müdahale etmeden sabit hızda gitmesini sağlıyor. Bu sayede uzun yolculuklarda sürekli analogu itmek ya da bir tuşa basmak zorunda kalmıyorsunuz.

Yolculuklardan büyük oranda keyif almamı sağlamıştı. Aksine kontrolcü ile çok daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Hocam dediğim gibi ben Witcher 3'ün at mekaniklerini sevmiyorum. Ya elimde kılıçla koşarım bi yere ya da fast travel yaparım. Tercih meselesi tabii.

Hocam dediğim gibi ben Witcher 3'ün at mekaniklerini sevmiyorum. Ya elimde kılıçla koşarım bi yere ya da fast travel yaparım. Tercih meselesi tabii.
Katılıyorum; at mekanikleri gerçekten iyi değil. Benim için seyahatin çekilir olabilmesini sağlayan tek moddu. O yüzden önerdim.

Katılıyorum; at mekanikleri gerçekten iyi değil. Benim için seyahatin çekilir olabilmesini sağlayan tek moddu. O yüzden önerdim.
Öneri için teşekkür ederim. İlgilenenler bakabilir.

Moderatörler hızlı davranmadığı için yaptığım yeni mod listesini burada bulabilirsiniz. Burası artık güncellenmeyecek. Silinme talebinde bulundum ama silinmeyeceğini söylediler. İyi eğlenceler dilerim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…