Selamlar. Manuel olarak biraz mod indirdim ancak hiçbir şekilde oyun için görünmüyor. Yardımcı olabilir misiniz?
İndirdiğim modlar:
Screenshot_214.webp

Oyun içindeki mod sayfasında görünmüyor ise bin klasörünü kullanmamışsındır. Ki sadece görünüm modu yüklemişsin, onlar görümez. Ayar sayfaları yok.

Son düzenleme:
Oyun içindeki mod sayfasında görünmüyor ise bin klasörünü kullanmamışsındır. Ki sadece görünüm modu yüklemişsin, onlar görümez. Ayar sayfaları yok.
Kök dosya yani The Witcher 3 dosyasının içine mods klasörü kurdum sadece. Bu modları daha öncede indirmiştim ve ayar sayfaları vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca oyunun içinde modlar yazan bir bölüm de olduğunu. Fakat şimdi sanki hiç mod yüklememiş gibiyim.

Kök dosya yani The Witcher 3 dosyasının içine mods klasörü kurdum sadece. Bu modları daha öncede indirmiştim ve ayar sayfaları vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca oyunun içinde modlar yazan bir bölüm de olduğunu. Fakat şimdi sanki hiç mod yüklememiş gibiyim.
Şu rehberden detayları görebilirsin.

@Aeronight Selamlar, biraz daha denedikten sonra da maalesef yapamadım. Bu yüzden sildim ve baştan kurmaya başladım. Sizin rehberinizden de birkaç mod indirdim, gerçekten güzel olmuş. Yarın kurulumları yapacağım da bir sorun olursa yardımcı olabilir misiniz?