AspyndoR

Başarılı
Merhaba, Steam üzerinden Witcher 3 aldım. Atölyeden beğendiğim bir mod indirdim, giriş menüsünü değiştiriyor. Atölyeden abone ol dedim, yükleme yaptı, indirdi. Ama oyuna girdiğimde aktif olmuyor. Nereden aktif edeceğim bunu?

Merhaba, Steam üzerinden Witcher 3 aldım. Atölyeden beğendiğim bir mod indirdim, giriş menüsünü değiştiriyor. Atölyeden abone ol dedim, yükleme yaptı, indirdi. Ama oyuna girdiğimde aktif olmuyor. Nereden aktif edeceğim bunu?
Witcher 3 için indirilen atölye modlarını etkinleştirmek için aşağıdaki adımları takip edebilirsin:

1. Steam’i Aç: Bilgisayarında Steam uygulamasını başlat.

2. Kütüphaneye Git: Üstteki menüden "Kütüphane" sekmesine tıkla.

3. Witcher 3'ü Bul: Oyun listenden "The Witcher 3: Wild Hunt" oyununu seç.

4. Modlar İçin Araçlar: Oyun sayfasında, sağ tarafta "Daha Fazla" sekmesine tıkla ve "Mod Yöneticisi" veya "Modlar" seçeneğini bul.

5. Modları Yönet: İndirilen modlar burada listelenecek. Buradan istediğin modun yanındaki kutucuğu işaretleyerek etkinleştirebilirsin.

6. Oyunu Başlat: Modu etkinleştirdikten sonra oyunu başlat. Yapılan değişiklikler oyunda görünmelidir.

Eğer mod hala aktif olmuyorsa, modun uyumluluğunu ve doğru yüklendiğini kontrol et. Modun açıklama kısmında belirli talimatlar olabilir; bunları gözden geçirmek de faydalı olabilir.