Oyuna 100 level save dosyası indirdim. Ayrıca bir sürü mod kurdum. Oyun her anlamda güzel oldu fakat bazı görevler, canavalar vs 129-130 seviye olduğu için neredeyse tek atıyorlar. Bu modla mı alakalı yoksa normalde böyle bir şey mi var? 100 level sınırı yok mu bu oyunda? @Aeronight
Detaylar
Kim cevapladı?Düşman yukarı ölçekleme diye bir ayar var, kapalı durumda. Tam olarak hangi ayardan bahsediyorsunuz? Hangi kısımda bulabilirim bu ayarı?Seviye sınırı oyuncu için geçerli. Düşman seviye ölçeklemeyi kapat. Ayrıca zorluk seviyesini düşür. Tek yemezsin.
Aeronight
Üstün
Ondan bahsediyorum. Zorluk seviyesi ne durumda?Düşman yukarı ölçekleme diye bir ayar var, kapalı durumda. Tam olarak hangi ayardan bahsediyorsunuz?
Kolayda, yine de 129 level gözüküyor düşmanlar. Gameplay manager vb modlarla alakalı olabilir mi acaba? Çok detaya girmeden kafama göre indirdim.
Dosyanın tam adı yok, kurulmuş hallerinin var.
Kurup kurmadığımı nasıl anlıyorsun? Mod konusunda pek bilgim yok o yüzden soruyorum.Listeye baktığımda sorudan alakasız gereksiz birkaç mod var, omları silmeni öneririm.
Enhanced Water, E3 Quen Next Gen kurmamışsın, Fire modlarından birini sil (NewFires veya CozierFires)
Aeronight
Üstün
Mod klasörünün içinde görebiliyorum. Ayrıca indirdiğin save dosyasını at bana bakayım. Bende öyle olacak mı?Kurup kurmadığımı nasıl anlıyorsun? Mod konusunda pek bilgim yok o yüzden soruyorum.