Vallahi RX 580 niye öyle dedin hocam :(

Geçmiş olsun şimdiden. İçinden geçilmiş kartı sıfır gibi diye satmıştır. Geçen yıl farklı bir forumda konusu açılmıştı. Kartı adama söktürmüştük içinden 1GB'lık bellek çıkmıştı. Adam onu bile 8 GB diye göstermişti. Oyuna girerken durmadan error alıyordu. Büyük ihtimalle sizin durum da böyle. Ücretli güncelleme vs diye sizi dolandıracak. Gidip bir bilgisayarcıya test ettirin. Parasını ödediğiniz ekran kartı, işlemci, anakart veya herhangi bir parçanın ücretli güncellemesi olmaz.

Geçmiş olsun şimdiden. İçinden geçilmiş kartı sıfır gibi diye satmıştır. Geçen yıl farklı bir forumda konusu açılmıştı. Kartı adama söktürmüştük içinden 1GB'lık bellek çıkmıştı. Adam onu bile 8 GB diye göstermişti. Oyuna girerken durmadan error alıyordu. Büyük ihtimalle sizin durum da böyle. Ücretli güncelleme vs diye sizi dolandıracak. Gidip bir bilgisayarcıya test ettirin. Parasını ödediğiniz ekran kartı, işlemci, anakart veya herhangi bir parçanın ücretli güncellemesi olmaz.

Reis ben biraz daha araştırma yaptım bu WattMan hatası diye geçiyormuş acab o olabilir mi? Çünkü eleman gerçekten sınıf arkadaşım bana göz göre göre öyle satamayacagını kendi de biliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reis ben biraz daha araştırma yaptım bu WattMan hatası diye geçiyormuş acab o olabilir mi? Çünkü eleman gerçekten sınıf arkadaşım bana göz göre göre öyle satamayacagını kendide biliyor.

PC'yi tekrar açtığında ekrana WattMan hatası çıkması gerekli. Ayrıca ücretli güncelleme demiş. Arkadaşınızla olan arkadaşlığı tekrardan gözden geçirmenizi öneririm. Sağlam bir yerde test ettirin. XMP gibi ayarlarınız açık ise kapatıp deneyin. Değilse açın öyle deneyin.

Ya bana şöyle sağlam seste her şeyi denettirecek birisi yok mu ya BIOS'udur, RAM'idir ekran kartı driveridir yardımcı olacak. Recep abi desteğini gerçekten bekliyorum.

Vallahi RX 580 niye öyle dedin hocam :(
Hocam bence CPU-Z ile bir bakın.

Ya bana şöyle sağlam seste her şeyi denettirecek birisi yok mu ya BIOS'udur, RAM'idir ekran kartı driveridir yardımcı olacak. Recep abi desteğini gerçekten bekliyorum.
Hocam Furmark 2.3.0.0 Download buradan "Furmark"'ı indirin ve GPU'yu teste sokun. Telefon ile kaydedin ve foruma atın. Eğer ani bir sıcaklık varsa o kart gitmiştir demek oluyor.

Hocam bence CPU-Z ile bir bakın.

Hocam Furmark 2.3.0.0 Download buradan "FurMark"'ı indirin ve GPU'yu teste sokun. Telefon ile kaydedin ve foruma atın. Eğer ani bir sıcaklık varsa o kart gitmiştir demek oluyor.

Reis benim dediğimi anlamadınız galiba ben bunların hepsini almadan önce yaptım zaten. Ekran karttımda bir sorun yok muhtemelen tozlanma vs de olabilir sıcaklık normal zaten havaya göre. Şu oyunu açabilsem her şey hallolucak.

Reis benim dediğimi anlamadınız galiba ben bunların hepsini almadan önce yaptım zaten. Ekran karttımda bir sorun yok muhtemelen tozlanma vs de olabilir sıcaklık normal zaten havaya göre. Şu oyunu açabilsem her şey hallolucak

O zaman yaptığınız şeyleri belirtin ki üyelerin de neyi denediğinizden haberleri olsun. Kolay gelsin.