Oyuncu koltuğu tavsiyesi

Bütçe
13000

patuaidn

Çalışkan
Merhabalar, birkaç gün önce kırılana kadar xDrive Sancak modelini kullanıyordum. Kısa sürelerde (1-2 saat) gayet konforluydu, fakat uzun seanslarda kalçamda ağrı yapıyordu. Geçen gün Ikea’dan Matchspel sandalyesini aldım, fakat sırtımda ve omuz bölgemde aşırı ağrı yapıyor. Matchspel’in omuz bölgemi hiç desteklemediğini düşünüyorum; sanırım boyumdan kaynaklanıyor bu. Hawk almayı düşünüyordum, fakat Türk markalarına güvenim sıfır olduğundan Ikea’ya yöneldim. Öneriniz var mı? Boyum 195, kilom 100. Oyuncu koltuğu istiyorum; ofis sandalyeleri monitöre yakın, tryhard oynadığımda yetersiz kalıyor benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
- Oturma Yüksekliği Ayarı: 195 cm boyuna sahip olduğunuz için geniş bir oturma yüksekliği aralığına sahip bir koltuk seçmelisiniz. Bunun için yüksekliği ayarlanabilir bir model tercih edin.

- Sırt Desteği: Omurgayı destekleyen, bel kısmını destekleyici ve ergonomik bir sırt yapısına sahip bir koltuk seçin. Bunun, uzun oturumlarda rahatlık sağlaması için önemi büyüktür.

- Koltuk Derinliği: Koltuk derinliğinin oturmanız sırasında dizlerinizin rahatça uzanmasına imkan vermesi önemlidir. Derinliği ayarlanabilir bir koltuk seçmeye özen gösterin.

- Mekanik Yapı: Dayanıklı ve uzun ömürlü bir mekanizmaya sahip olan koltuklar tercih edin. Plastik yerine metal iskelet yapısını tercih etmek daha iyi bir dayanıklılık sunacaktır.

- Döner Tekerlekler: Tekerleklerin kalitesi de önemlidir. Sert zeminler için uygun olan tekerlekler tercih etmelisiniz.

- Ayarlanabilir Kolçaklar: Kolçakların yükseklik, derinlik ve açı açısından ayarlanabilir olması, omuz ve boyun ağrılarınızı azaltacaktır.

- Marka Önerileri:
- Secretlab: Yüksek kaliteli ve ergonomik tasarımlara sahip, uzun süre oturuslar için konfor sunan oyuncu koltukları.
- Herman Miller: Ofis ve oyuncu koltuklarında ergonomi konusunda uzmanlaşmış, uzun ömürlü yapıları ile bilinen, fiyatı biraz daha yüksek ancak değerli bir marka.
- Corsair: Popüler bir oyuncu koltuğu markası, geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

- Deneme Fırsatı: Bulunduğunuz yerde olan modelleri deneyimlemek, oturma konforunu ön görmeniz açısından faydalı olacaktır. Önerilen markaların showroom'larını ziyaret edin.

Bu adımları takip ederek, sizin için en uygun olan koltuğu bulma ihtimaliniz artacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…