Detaylar
Kim cevapladı?Genelleme yapmak zor. İşlemci modeline göre değerlendirmekte fayda var. Çünkü AMD'nin de batırdığı işlemciler var, Intel'in de.Merhaba, sadece merakımdan soruyorum. Sizce oyuncu laptoplarında AMD işlemci mi daha mantıklı, yoksa Intel işlemci mi?
Fakat şu bağlamda genelleme yapılabilir belki. Genelde AMD çoklu çekirdek görevlerinde daha başarılı rol oynuyor. Intel ise tekli çekirdek görevlerinde daha başarılı.
Sadece işlemciden yola çıkılmaz laptop alırken ama açıkçası Intel'in son durumları rezil. AMD babadır.
Her iki işlemci de 2025'in başlarında çıktı. AMD oyunlar için 3d v-cache teknolojisi ile pazar payını zamanla beraber 2 ye katladı. Çok detaya girmeden video ile örneklendireyim;Merhaba, sadece merakımdan soruyorum. Sizce oyuncu laptoplarında AMD işlemci mi daha mantıklı, yoksa Intel işlemci mi?
Astronotarda
Üstün
Oyuncu laptoplarda genelde çoğu marka Intel tercih ediyor (nedenini bilmiyorum belki ben denk gelmedim), ama AMD çoklu çekirdek performansında daha iyi performans veriyor ve oyunlarda daha iyi performans gösteriyor.
Yeni konular
-
-
15.000 TL'ye kadar film izlemek için QHD veya UHD monitör tavsiyesi
- derindevlethikmet
-
-
-
-
-
-
-