Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Bence bu tür insanlar gereksiz insanlar, Allah'a inanmıyor olabilirsin ama bir oyun için Allah'a ve dine küfür etmek çok ergence ve bunu normalleştirmek kötü bence. Umarım ıslah olurlar.

(Beğenmedim atanlar neden attıklarını yazarlarsa sevinirim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ailevi küfür kişisel oluyor ama din gibi konular ulusal.

Ulusal olan Milli değerlerimizdir, dini şeyler kişiye göre değişir, herkes aynı dine inanmıyor. Herkes küfür ediyor oyunda, sadece bu küfür edilmiyor. Bence kimse küfür etmemeli oyunlarda ama maalesef ediyorlar. Milli küfür etmek Atatürk'e küfür etmek falandır. Bir dine küfür etmek milli küfür sayılmaz.

Ulusal olan Milli değerlerimizdir, dini şeyler kişiye göre değişir, herkes aynı dine inanmıyor. Herkes küfür ediyor oyunda, sadece bu küfür edilmiyor. Bence kimse küfür etmemeli oyunlarda ama maalesef ediyorlar. Milli küfür etmek Atatürk'e küfür etmek falandır. Bir dine küfür etmek milli küfür sayılmaz.
Bu da senin bakış açın anlıyorum ve saygı duyuyorum.

Tabii ki takılacak bir durum çocuk senin dinine sövüyör bazıları takma diyor :D Ah o Allah'a küfür edenler yanımda olsa da.

Takma bu kadar.

Ne yapacaksın öldürecek misin çocuğu? Yolda gelen geçen senin annene küfür ederken sana batmıyor değil mi? Ama bu batıyor değil mi? Bak yaptığı yanlış onun da, senin dediğin de yanlış.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.