Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

osiris

Uzman
Yukarıda da belirttiğim gibi oyun oynamaya başlıyorum. Oyundan çıktığımda veya Alt+Tab yaptığında ekranın parlaklığı çok kısılmış ve imlecin parlaklığı ekrandan daha yüksek oluyor. Bu belirttiğim olay her oyunda olmuyor. RDR2 ve Dying Light 2 de olmazken, Wolfenstein New order ve The Binding of Isaac oyunlarında oluyor.
Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda da belirttiğim gibi oyun oynamaya başlıyorum. Oyundan çıktığımda veya Alt+Tab yaptığında ekranın parlaklığı çok kısılmış ve imlecin parlaklığı ekrandan daha yüksek oluyor. Bu belirttiğim olay her oyunda olmuyor. RDR2 ve Dying Light 2 de olmazken, Wolfenstein New order ve The Binding of Isaac oyunlarında oluyor.
Önerilerinizi bekliyorum.
Aklıma güç seçenekleri ile alakalı olabileceği geliyor. Başlat'a Güç Seçenekleri yazıp, (Güç Planı da olabilir, hatırlayamadım) kullandığınız güç planının yanındaki Plan Ayarlarını Değiştir seçeneğine tıklayın. Karşınıza çıkacak ekranda Gelişmiş Güç Ayarları olacak, tıklayın. Yine karşınıza çıkacak pencerede Ekran kısmını bulun ve artı seçeneğini tıklatın. Ekran kısmının altında Uyarlamalı Ekran Parlaklığı gibi bir seçenek var mı, kontrol eder misiniz?

Win + R basarak çıkan kutuya services.msc yazar mısınız, karşınıza çıkacak pencerede de Algılayıcı Hizmeti'ni bulup devre dışı bırakmayı deneyelim.

Ekran görüntüsü 2024-09-01 225320.webp

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (1).webp
    Ekran Görüntüsü (1).webp
    154,2 KB · Görüntüleme: 62