Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Pewpew

Çalışkan
  • Anakart: ASUS Prime A520M-R
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 5600
  • Ekran Kartı: ASUS Dual GeForce RTX 4060
  • İşletim Sistemi: Windows 11

Oyunlardan çıktıktan 1-2 saniye sonra bu mavi ekranı almaya başladım. Geçenlerde NVIDIA Profile Inspector kullanarak DLSS geçersiz kılmayı etkinleştirmiştim. Bundan sonra hata almaya başladığımı düşündüğüm için tekrar aynı programdan NVIDIA default ayarlarına aldım kaydettim ama aynı hatayı almaya devam ettim. DLSS swapper kullanarak oyunun DLSS sürümünü 3.1 yaptım hala oyundan çıktığımda hatayı almaya devam ediyorum. Sorun gerçekten DLSS ile mi alakalı bilmiyorum.

Çözüm
Sadece 1 tanesi var, hepsini gönderir msiniz?

Sorun ekran kartı sürücüsüyle alakalı. Muhtemelen DLSS kaynaklı.

En garanti çözüm:
  • DDU ile ekran kartı sürücülerini tamamiyle temizleyin, ardından tekrar yükleyin.
  • DLSS Swapper kullanmadan denemeler yapın, hata almazsanız Swapper kullanmaya devam edin.

En garanti çözüm:
  • DDU ile ekran kartı sürücülerini tamamiyle temizleyin, ardından tekrar yükleyin.
  • DLSS Swapper kullanmadan denemeler yapın, hata almazsanız Swapper kullanmaya devam edin.

Çözüm

En garanti çözüm:
DDU ile sildim ve sürücüyü tekrar yükledim, şu an düzeldi gibi görünüyor. Ek olarak, 580,97 sürücüsünü yükledim. 580'in sıkıntılı olduğunu gördüm, bir bilginiz var mı?