Detaylar
Kim cevapladı?Önemli olan site değil, Torrent dosyalarını aldıkları yerler. Direkt Torrent yapan sitelere gidin, aracı site kullanmayın.
Güvenilir diyebilirim, birkaç kez kullandım önceden.
Buna kesin yanıt vermek çok zor. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım lakin bu yaşamayacağım anlamına gelmez.
creazy 37
Üstün
Nasıl yani hocam? Tam anlamadım da.Direkt Torrent yapan sitelere gidin, aracı site kullanmayın.
Buna kesin yanıt vermek çok zor. Şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım lakin bu yaşamayacağım anlamına gelmez.
Eski oyunları indirmek için kullanacağım. Durduk yere de virüs yemek istemem. Gerçi Kaspersky kullanıyorum. Oradan falan taratsam çıkar herhalde.
FitGirl, Dodi repack gibi repack yapan yerlere bakın. Oyunindir.vip Sadece o dosyaların linklerini ekliyor. Aracı oluyor bir nevi.
Eğer bilindik bir oyunsa muhtemelen korsan sürümü güvenilir torrent yayıncıları tarafından yayınlanmıştır. Ama onlara da %100 güvenemeyiz.Eski oyunları indirmek için kullanacağım. Durduk yere de virüs yemek istemem. Gerçi Kaspersky kullanıyorum. Oradan falan taratsam çıkar herhalde.
creazy 37
Üstün
Eğer bilindik bir oyunsa muhtemelen korsan sürümü güvenilir Torrent yayıncıları tarafından yayınlanmıştır. Ama onlara da %100 güvenemeyiz.
PES 2011, GTA Türk.
Remus Lupin 52
Üstün
- Makaleler
- 1
Bir ara kullanıyordum. Hiç sorun yaşamadım.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Ortak çıkar bilgisayarınıza kardeş payı yaparsınız artık hayrına kimse crack atmaz.