oyunindir.vip sitesini kullanmayın!

Kendi adıma konuşmak gerekirse, bu tarz kaynaklardan çok sık indirme yaparım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bana sorarsanız ben sorun yaşayanların reklamlara tıklamasıyla sorun yaşadığına inanıyorum.

Hayır ben kullanmaya devam edeceğim. Admini ya da yalakası değilim ama ben bir sorun yaşamadım. Virüs sorununu her releaserda yaşama ihtimaliniz var.

Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı!
Akil var mantik var. Yillardir hicbir vukuatin yasanmadigi siteler varken bu sitede defalarca kisi sorun yasadigini ve bu siteyi kullandiktan sonra ciddi bir sekilde enfekte oldugunu belirtiyor. Neden bu kadar vukuat yasanan bir siteyi kullanalim?

Kendi adıma konuşmak gerekirse, bu tarz kaynaklardan çok sık indirme yaparım ve hiçbir sorun yaşamadım. Bana sorarsanız ben sorun yaşayanların reklamlara tıklamasıyla sorun yaşadığına inanıyorum.
Elbette reklamlara falan tiklayip sorun yasayanlarin sayisi da epey fazla, bu konuda hak veriyorum fakat sadece bundan ibaret degil. Bizzat gordum, yayinladiklari oyunun kendisi zararli iceriyordu. Qoob Repack'ten almislardi ve Qoob Repack kesinlikle zararli bir repacker.

Korsan oyun indirip virüs kapmak sadece hesabın çalınmasıyla bitmiyor. Hesabınız ele geçirilip sizin hesabınız üzerinden başkalarına karşı dolandırıcılık, spam veya başka yasa dışı işler yapılırsa ciddi şekilde uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. “Ben yapmadım” demek mümkün olsa da hesabın neden ele geçirildiğini ve işlemleri sizin yapmadığınızı açıklamakla uğraşmanız gerekebilir. Kısacası başınız ağrıyabilir.

O yüzden korsan kullanmayın derim. Hem güvenlik açısından hem de hukuki açıdan gereksiz risk. İlla kullanacaksanız en azından kişisel verilerinizin, ana hesaplarınızın ve bankacılık bilgilerinizin bulunmadığı ayrı bir sistem kullanın. Ama bunun hukuki riski ortadan kaldırmadığını da unutmayın.

Hayır ben kullanmaya devam edeceğim. Admini ya da yalakası değilim ama ben bir sorun yaşamadım. Virüs sorununu her releaserda yaşama ihtimaliniz var.

Yerli malı yurdun malı herkes bunu kullanmalı!
Valla ben de yemedim. Bee Movie Game bile var. GOAT oyun.

Öyle zaten. Kaynak Voices38, Firgirl falansa sorun yok.

Bu siteyi eskiden kullanırdım. Korsanlık hakkında bilgim arttıkça Ruskilere kaymaya başladım. Yerli sitelere girmiyorum.

Akil var mantik var. Yillardir hicbir vukuatin yasanmadigi siteler varken bu sitede defalarca kisi sorun yasadigini ve bu siteyi kullandiktan sonra ciddi bir sekilde enfekte oldugunu belirtiyor. Neden bu kadar vukuat yasanan bir siteyi kullanalim?
Ben hiçbir yerde bulamadığım bazı oyunları bu sitede bulabiliyorum. Ve reklamsız linkler de hoşuma gidiyor. Direkt basıyorum indirme sayfasına gidiyor. Örnek olarak DODI'de bir dünya siteden geçmek gerekiyor indirme sitesine ulaşabilmek için. Uğraşasım gelmiyor.

2006'dan beri TL üyesiyim, bilen bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…