Oyunlar için anlık çeviri programı önerisi

ExtureX

Uzman
Yer
İzmir
Merhaba dostlar, oyun için anlık çeviri programı arıyorum mort kullanmayı denedim fakat DLL hatasi verdiği için kullanamadım başka öneriniz var mı?

Merhaba dostlar, oyun için anlık çeviri programı arıyorum mort kullanmayı denedim fakat DLL hatasi verdiği için kullanamadım başka öneriniz var mı?

Oyun Online değil ise eğer Türkçe yama yapmaya ne dersiniz?

Sinnerclown Makine çevirisi o yüzden en mantıklısı anynomus çeviri çünkü el çevirisi fakat paralı.

Hocam önerdiğiniz ücretsiz Türkçe yama sitesi var mı? Sinnerclownceviri.net iyi değil diyen duydum.

Ücretsiz değil ama piyasayı saran Anonymous Çeviri var. Onun dışında belki korsan bulunabilir Reddit gibi sitelerden. Araştırmak lazım.

Hocam önerdiğiniz ücretsiz türkçe yama sitesi var mı? Sinnerclownceviri.net iyi değil diyen duydum.
Sinnerclown gibi çeviri grupları AI ile çevirip yavaş yavaş düzenleyen ekipler. Eğer ingilizce kelime dağarcığın iyiyse sorunsuz idare ederler.

Çevirileri iyi mi peki?

Ben AC serisi için kullanmıştım. O zamanlar ücretsizdi. Amatörce ve el emeği olduğu belliydi. Şu an aynı anda 3-5 oyun oynuyorsanız Türkçe çeviriye ihtiyacı olan evet belki alınabilir ama tek oyun için alınmaz. 160 TL fiyatı var mış güncel olarak. Onlar emeklerine bu fiyatı biçmişler ama ben bu fiyata almazdım.

Yani ben daha önce denemiştim fakat çok fazla uğraşmadım. XUnity Auto Translator, Textractor ve Translator ++ gibi programlar var. Eğer oyun Unity tabanlıysa biraz daha kolay oluyor.

Ayrıca U-crew çeviri de var ben daha önce oradan Nier Automata çevirisi almıştım.

Ztranslate vardı yamulmuyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…