Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:24 #1 Merhaba, 1000 Mbps Turknet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçtim.
Merhaba, 1000 Mbps Turknet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçtim.
Çözüm Deniz744 Bugün 00:41 Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir.
Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.481 Çözümler 7 Beğeniler 1.421 Bugün 00:35 #2 Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Eki Görüntüle 259885 Eki Görüntüle 259887 Windows 10'dan 11'e geçtim. Genişletmek için tıkla... VPN mi açık acaba? WARP falan varsa arka planda çalışıyor olabilir. Artı 0 Eksi
Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Eki Görüntüle 259885 Eki Görüntüle 259887 Windows 10'dan 11'e geçtim. Genişletmek için tıkla... VPN mi açık acaba? WARP falan varsa arka planda çalışıyor olabilir.
KS KS Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:38 #3 Deniz744 dedi: VPN mi açık acaba? WARP falan varsa arka planda çalışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
Deniz744 dedi: VPN mi açık acaba? WARP falan varsa arka planda çalışıyor olabilir. Genişletmek için tıkla... VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.481 Çözümler 7 Beğeniler 1.421 Bugün 00:41 #4 Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir.
KS KS Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:43 #5 Deniz744 dedi: GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam GoodbyeDPI kapadım düzeldi. Windows 11'de ilk defa geçtim ve ilk defa böyle bir şeyler karşılaştım. Artı 0 Eksi
Deniz744 dedi: GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam GoodbyeDPI kapadım düzeldi. Windows 11'de ilk defa geçtim ve ilk defa böyle bir şeyler karşılaştım.
Deniz744 Başarılı Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2.481 Çözümler 7 Beğeniler 1.421 Bugün 00:44 #6 Tunayx dedi: Tamam hocam GoodbyeDPI kapadım düzeldi. Windows 11'de ilk defa geçtim ve ilk defa böyle bir şeyler karşılaştım. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller. Artı 0 Eksi
Tunayx dedi: Tamam hocam GoodbyeDPI kapadım düzeldi. Windows 11'de ilk defa geçtim ve ilk defa böyle bir şeyler karşılaştım. Genişletmek için tıkla... İyi sosyaller.
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 28 Beğeniler 1.470 Yer Bootloader Bugün 00:50 #7 GoodbyeDPI yerine zapret deneyin. @alimali hocamın şu videosu ile kurabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:54 #8 kompetankedi dedi: GoodbyeDPI yerine zapret deneyin. @alimali hocamın şu videosu ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha mı iyi hocam ne farkı var? Artı 0 Eksi
kompetankedi dedi: GoodbyeDPI yerine zapret deneyin. @alimali hocamın şu videosu ile kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Daha mı iyi hocam ne farkı var?
kompetankedi Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.158 Makaleler 1 Çözümler 28 Beğeniler 1.470 Yer Bootloader Bugün 00:54 #9 Tunayx dedi: Daha mı iyi hocam ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Zapret GoodbyeDPI altarnatifi ama bana sorarsanız GoodbyeDPI'dan her türlü daha iyi. Artı 0 Eksi
Tunayx dedi: Daha mı iyi hocam ne farkı var? Genişletmek için tıkla... Zapret GoodbyeDPI altarnatifi ama bana sorarsanız GoodbyeDPI'dan her türlü daha iyi.
KS KS Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:57 #10 kompetankedi dedi: Zapret GoodbyeDPI altarnatifi ama bana sorarsanız GoodbyeDPI'dan her türlü daha iyi. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam deneyeceğim. Artı 0 Eksi
kompetankedi dedi: Zapret GoodbyeDPI altarnatifi ama bana sorarsanız GoodbyeDPI'dan her türlü daha iyi. Genişletmek için tıkla... Denemekten zarar gelmez hocam deneyeceğim.