Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hattınızda problem var hocam. Modem ile bilgisayar arasından önce modeme gelen hat kablosunu kontrol ettirmelisiniz. Şu an daha fazla hız alamazsınız ve zaten hattınızda hatalar da mevcut.
- Makaleler
- 8
Aynı durum tablosunu atabilirsiniz.Tamamdır teşekkürler.
Hocam aradım adamları her şeyi sökün dediler 10 dk sonra açın modemi dediler açtım şimdi nasıl test yapacağım neyleri atayım sana.
Hemen hocam ama hızım hala aynı 40. İlla modeme giden kabloyu mu değiştirtmem lazım, kaç para alır elektrikçi?
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör:
Fahare
Becerikli
- Makaleler
- 1
Ev apartmansa elektrikçi bakar, müstakilse Telekom bakar. Kablo yeniletmeden yorum yapamayız. Kabloyu yenilet öyle beklide modem bozuktur.Hemen hocam ama hızım hala aynı 40 illa modeme giden kabloyumu değiştirtmem lazım kaç para alır elektrikçi.
Ev apartmansa elektrikçi bakar, müstakilse Telekom bakar. Kablo yeniletmeden yorum yapamayız. Kabloyu yenilet öyle beklide modem bozuktur.
Apartman ama kabloyu kaça yeniler? 4. kattayım, CAT6 7 çeksin, çekmişken.
- Makaleler
- 8
Telekom'u bir kez daha arayıp düzelmediğini söyleyin, arıza kaydı oluştursunlar. Bina içi derlerse elektrikçilerin metre başı kablo fiyatı ve işçilik fiyatları farklı oluyor. Açıkçası fikrim yok fiyatlar hakkında uzun zamandır elektrikçiyle işim olmadığından dolayı.Hemen hocam ama hızım hala aynı 40. İlla modeme giden kabloyu mu değiştirtmem lazım, kaç para alır elektrikçi?
Telekom'u bir kez daha arayıp düzelmediğini söyleyin, arıza kaydı oluştursunlar. Bina içi derlerse elektrikçilerin metre başı kablo fiyatı ve işçilik fiyatları farklı oluyor. Açıkçası fikrim yok fiyatlar hakkında uzun zamandır elektrikçiyle işim olmadığından dolayı.
Bir de hocam aklıma bir şey geldi bununla alakası olabilir mi şimdi benim modem odamda yani küçük odada DSL kablosu küçük odanın kablosundan bağlantılı bir de çoklu priz çok var bu odada acaba ben salona taşısam CAT6e kablo çeksem odama hızım normale döner mi paket galiba 70'lik.
Telekom'u bir kez daha arayıp düzelmediğini söyleyin, arıza kaydı oluştursunlar. Bina içi derlerse elektrikçilerin metre başı kablo fiyatı ve işçilik fiyatları farklı oluyor. Açıkçası fikrim yok fiyatlar hakkında uzun zamandır elektrikçiyle işim olmadığından dolayı.
Hocam paketimiz 50'lik miş altyapı desteklemiyormuş fiber başvurusu yapıldı binadaki herkes başvurdu 4 5 ay oldu herhalde hala bir bilgi gelmedi yöneticiyemi soralım.
Son düzenleme: