Tunayx Uzman Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 76 Beğeniler 22 Bugün 00:24 #1 Merhaba, 1000 Mbps Turknet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçtim.
Merhaba, 1000 Mbps Turknet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Tunayx dedi: Merhaba, 1000 Mbps TurkNet kullanıyorum ama oyun bu hızda iniyor, neden? Genişletmek için tıkla... Windows 10'dan 11'e geçtim.
Çözüm Deniz744 Bugün 00:41 Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir.
Tunayx dedi: VPN açık değil GoodbyeDPI kullanıyorum ve normalde hep kullanıyordum Windows onda da aynı şekilde fakat Windows 11 geçince böyle oldu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... GoodByeDPI bazen bunu yapıyor, Riot'un sunucusuyla da ilgili olabilir.
NqrkOz Yetkin Katılım 2 Ocak 2024 Mesajlar 870 Makaleler 6 Çözümler 7 Beğeniler 782 Bugün 01:24 #11 Bakım vardır belki throttling yapıyor olabilirler. Artı 0 Eksi