Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

neomessi

Becerikli
Merhabalar,

Şimd şöyle Valorant giriyorum oynarken rastgele bir yerde oyun bir anda kapanıp "Game files corrupted" diyor. Sonra istemciden onarıp giriyorum ama hep oluyor hep onarıyorum biraz oynuyorum bir süre sonra oluyor. CS'de de aynı olay oluyor, hatta Apex Legends'ta da normalde oynayanlar bilir güncelleme yaptıktan ya da ilk kez indirdikten sonra shaders yükler oyuna girmeden önce. Bende 4 oyuna girişimin 3'ünde yüklüyor hep ve sıklıkla maç bulduğunda maça bağlanma kısmında oyundan atıyor beni.

Nasıl çözebilirim bu olayı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Başka bakanlar olursa diye yazayım dedim. Bendeki sorun RAM kaynaklıymış. RAM'leri değiştirince düzeldi. MemTest86 ile test ettim, zaten RAM'lerde hata çıktı. Garantiye gönderdim.
Garip. Normalde bu tür hatalar oyun dosyalarının bozulmasından kaynaklanır. Siz de spesifik bir oyunda değil tüm oyunlarda oluyor. Kullandığınız SSD nedir?

Başka bakanlar olursa diye yazayım dedim. Bendeki sorun RAM kaynaklıymış. RAM'leri değiştirince düzeldi. MemTest86 ile test ettim, zaten RAM'lerde hata çıktı. Garantiye gönderdim.

Çözüm