Oyunlarda ateş ederken farenin yukarı hareket etmesi sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mehmetali
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 68
  • Etiketler Etiketler
    hareket mouse

mehmetali

Uzman
Arkadaşlar merhaba, daha düne kadar böyle bir sorunum yoktu. Oyun fark etmiyor, her oyunda bu sorun mevcut. Önüme çıkan her adamı rahatlıkla öldürebiliyordum. Dün başlayan bir problem var. Adama taramaya başladığımda Crosshair adamın etrafında hafif hafif zigzag çekiyor. CS 2'de botları vururken her botta Crosshair biraz daha yukarı çıkıyor. Spray attığımda sağa sola kayıyor vs. çok garip, mouse geziniyor gibi. Bu sorun daha önce hiç yoktu, yeni başladı. İşin kötü tarafı eski faremde de böyle oluyor. Onda da böyle bir sorun yoktu. Neler yapmalıyım? Ben USB portundan şüpheleniyorum. Farklı portlar da denedim, sonuç yine aynı. İşaretçi hassasiyeti açık kapalı yine aynı. Daha önce sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar yardımcı olabilir mi? BIOS sıfırlayıp denedim, yine aynı hep. Yeni Windows kurdum, driverları kurdum, yine aynı.

İki ayrı farede ve temiz formatta da sürüyorsa sorun fare veya Windows değil USB kontrolcüsü veya DPC gecikmesidir. Farenin polling rate değerini 1000 Hz'e düşür fareyi USB 3.0 yerine USB 2.0 portuna tak BIOS'tan C-state güç tasarrufunu kapat ve kasadaki statik elektriği boşaltıp dene.

statik elektrigi nasıl bosaltırım hocam. Diğer dedikleriniz zaten öyle kullanıyorum.

Fareyle mousepadi temizlediniz mi?
3 farklı mouse pad denedim eskilerinden. Yenisini yıkadım iyice yine aynı. Öncesinde bir kere oyunda ağırlık hissetmistim. Mouseyi başka porta takınca düzelmisti. Ama bu hic düzelmiyor ne yapsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…