mehmetali

Uzman
Arkadaşlar merhaba, daha düne kadar böyle bir sorunum yoktu. Oyun fark etmiyor, her oyunda bu sorun mevcut. Önüme çıkan her adamı rahatlıkla öldürebiliyordum. Dün başlayan bir problem var. Adama taramaya başladığımda Crosshair adamın etrafında hafif hafif zigzag çekiyor. CS 2'de botları vururken her botta Crosshair biraz daha yukarı çıkıyor. Spray attığımda sağa sola kayıyor vs. çok garip, mouse geziniyor gibi. Bu sorun daha önce hiç yoktu, yeni başladı. İşin kötü tarafı eski faremde de böyle oluyor. Onda da böyle bir sorun yoktu. Neler yapmalıyım? Ben USB portundan şüpheleniyorum. Farklı portlar da denedim, sonuç yine aynı. İşaretçi hassasiyeti açık kapalı yine aynı. Daha önce sorunu yaşayıp düzelten arkadaşlar yardımcı olabilir mi? BIOS sıfırlayıp denedim, yine aynı hep. Yeni Windows kurdum, driverları kurdum, yine aynı.

Hocam 2 ay oldu daha alalı. ATK A9 Air. Bir de önceki fareyi de taktim yine aynı. Oyun ağır böyle sağ sola donuslerde. Aim kayıyor hareket ediyor.

Monitöründe G-Sync açık kalmış veya CS2'de NVIDIA Reflex kapalı olabilir, bu da ağırlaşma ve kayma yapar. Ayrıca Aygıt Yöneticisi'nden tüm USB kök hücrelerinin güç tasarrufu tikini kaldır. Aklıma gelenler bunlar vallahi.