Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
- Makaleler
- 14
Tercih meselesi tabii. Bana hitap etmiyor ve kötü duruyor. ''xxxx1234'' gibi nicklerden bahsediyorum.O rakam kullanılır, mecbur kalınır hocam öyle demeyelim.
- Makaleler
- 1
Arap ve hindu isimleri içeren nickler.
Bazı durumlarda çok istenilen nick alınmış oluyor, mecbur sonuna bir rakam ya da işaret koymak gerekiyor örnek: PixelPiooner_, PixelPiooner0 gibi.Tercih meselesi tabii. Bana hitap etmiyor ve kötü duruyor. ''xxxx1234'' gibi nicklerden bahsediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
Silverback Gorilla
Üstün
Bunlarla artık dalga geçiliyor zatende o malum XXX p*rno değil mi bir de?
Evet.Bunlarla artık dalga geçiliyor zatende o malum XXX p*rno değil mi bir de?
Benim babsettiğim xxxbabaproxxx falan.
A
agg1401
Ziyaretçi
Benimki ise kullanıcı adının çok saçma şekilde adı olanlardır.
Max Caulfield
Bilgin
Ne demek istediniz anlamadım?
Zaten 13 yaş altı Türk oyuncularının Nick'leri belli bir şablonun üzerine kurulmuş durumda. BabaPro999, ProAhmetReis123, OnurProOfficial gibi saçma sapan Nick'leri kullanmalarından zaten yaşlarını da nokta atışı anlayabiliyorsunuz. Yaş büyüyünce (sadece fiziki olarak değil aynı zamanda beyin yaşı da büyüyünce) özgün Nick kullanmaya başlanıyor genellikle.Tercih meselesi tabii. Bana hitap etmiyor ve kötü duruyor. ''xxxx1234'' gibi nicklerden bahsediyorum.
Yabancılarda ise genellikle çok fazla Türk Nick'leri kadar berbat Nick koyan olmuyor. 13 yaş altı kesimlerde dahi özgün Nick daha fazla yabancılarda.
- Makaleler
- 14
Özgünlük bence en önemli kriter. Bir milyon kişinin kullandığı nicki kullanmak anlamsız geliyor bana.Yaş büyüyünce (sadece fiziki olarak değil aynı zamanda beyin yaşı da büyüyünce) özgün ''nick'' kullanmaya başlanıyor genellikle.