Oyunlarda en uyuz olduğunuz nickler nelerdir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Max Caulfield
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 40
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
Nicklerle bir alıp veremediğim yok ama bile isteye sonuna eklenen 31 sayısını görünce sinirim bozuluyor ergen olduğunu anında belli ediyor arkadaş.Hayatımda gördüğüm en kötü ve saçma nickleri lol'de gördüm "bacıavcısı" mı dersin "yetimhanekundakçısı" mı dersin rezil rüsva nickler.

En uyuz olduğum nick işte.
Sizi gayet iyi anlıyorum. Böyle bir nick de niye kullanılıyor anlamış değilim. Saçma, anlamsız bir nick bana göre.

Ben bu arada şu anda konuyu açarken uyuz olduğum nicklerden bazılarına artık uyuz olmuyorum (Rey gibi). Fakat Pro, Baba, 123, xXx xXx gibi nicklere hala uyuz oluyorum, sebebi belli.

Ayrıca nicklerini bir oyuna/filme göre koyup diğer oyunlarda da aynı nicki kullananlar da uyuz ediyor. Battlefield 1'de Anakin Skywalker nicki görmek bana garip geliyor. Hadi Anakin başarılı bir karakter ama yine de olmaz hacı... Daha genel bir nick konulsa daha iyi olurdu.

Mesela benim nickim olan YusufYusufBinks, Star Wars'tan Jar Jar Binks'e gönderme yapıyor. Ancak ek olarak ismim olan Yusuf anlamı ve bir de "yusuf yusuf olmak" (korkmak, tırsmak) anlamı çıkıyor. Yani orijinallik mevcut. Çoğu bu tarz nick koyan oyuncu ise direkt karakterin ismini yapıştırıp geçiyor. En azından ben uyuz oluyorum, sizi bilemem.

Ne demek istediniz acaba?
Çoğunlukla FPS oyunlarında, aim'inin çok iyi olduğunu düşünen elemanların kullandığı isim. "Sevgilimden ayrıldım" tribindeler işte.

Başlığın yanıtı olarak, özel karakterler ve şapkalı harflerle şekilden şekle sokulan saçma sapan isimler bayağı bayağı utanmama neden oluyor.

Şimdi Steam Community'den baktım, bu nicki kullanan o kadar çok Türk oyuncu var ki. Hatta aralarından bir tanesine denk geldim, adam VAC ban yemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…