Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

fewloxx

Gelişen
Öncelikle selam, 2 hafta önce Xbox Game Pass üyeliği aldım. Almadan önce sadece CS, Valorant falan oynuyordum.
Aldıktan sonra RE2 ve FC24 yükledim ve görselde bıraktığım driver hatalarını almaya başladım.
Forumda gördüğüm her türlü yöntemi denedim ama çare bulamadım. DDU ile driver kaldırdım tekrar yükledim, kayıt defterleriyle vs. oynadım ama olmadı. 2 gün önce Epic'ten The Last of Us Part I aldım ve gene hata aldım. Ancak oyunlardaki sıcaklık ve FPS değerleri gayet iyiydi.
Yüksek ayarlarda TLOU'da GPU 65 CPU 65 gibi AVG 120 FPS oynuyordum ve ne oluyorsa birdenbire crash yiyordum. Arkadaştan elime geçen 2070'im vardı. Sorunun donanımsal oldugunu düşünerek onu taktım ve sıcaklık değerleri daha da iyiye gitti + crash yemedim.
Benim düşüncem şu yönde; PSU'm 550W Game booster. Ya 5600 4060 Ti'ı 550W watt ile besleyemiyor ya da başka bir sorun olabilir mi sormak istedim.

tlytyh.webp

1749558103206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi mantık olarak halihazırda kalitesiz bir güç kaynağına sahip olduğundan dolayı güç kaynağını degistirmen gerekiyor. O yüzden istersen ilk olarak güç kaynağını değiştirerek başla.

Sorun kesin PSU’dur demiyorum tabii.

Valla bende de 5600 ve 4060Ti var ama benim PSU 620W Seasonic. Son derece kaliteli o yuzden bir problem yaşamadım, senin PSU ne kadar kaliteli araştırmadan bir sey diyemem ama benim için çok güven veren bir marka değil. Sorun PSU da olabilir başka bir şey de.

Oldu hocam sağ olasın ama neden son sürümde hata veriyordu benimle alakalı bir şey mi onu da merak ediyorum elbet bir gün tekrar güncellemek zorunda kalacağım yeni güncellemeler gereği.

Son sürümlerde sorun var. Yeni güncelleme gelene kadar bekleyebilirsiniz.

Çözüm