Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Büyük ihtimalle bakımsız bir laptop. Fanlarının temizlenip işlemci termal macununun yenilenmesi gerekiyor. İlk olarak bu sıkıntıyı çözmenizi öneririm. Yanlış termal macun uygulaması sebebi ile işlemci kendini kısıyor dolayısı ile ekran kartına yük binmiyor olabilir.
noonew
Başarılı
Evet
Hocam yük binmese yüksek fps nasıl alıcam YouTube karsiladtirdim hemen hemen aynı fps sadece ekran kartı kullanimi baya düşük gösteriyorBüyük ihtimalle bakımsız bir laptop. Fanlarının temizlenip işlemci termal macununun yenilenmesi gerekiyor. İlk olarak bu sıkıntıyı çözmenizi öneririm. Yanlış termal macun uygulaması sebebi ile işlemci kendini kısıyor dolayısı ile ekran kartına yük binmiyor olabilir.
Gördüğüz kullanım değerleri yanlış olabilir, FPS normalse GPU'nun %100'e yakın olması lazım.
Ya da siz harici GPU ile oyun oynarken Dahili GPU'ya bakıyorsunuz.
Hangi uygulamadan bakıyorsunuz?
Blackraven
Üstün
Evet
Hocam yük binmese yüksek fps nasıl alıcam YouTube karsiladtirdim hemen hemen aynı fps sadece ekran kartı kullanimi baya düşük gösteriyor
Orayı kaçırmışım eğer öyle bir durum varsa FPS ve kullanım gösteren uygulamanız hatalı olabilir.
noonew
Başarılı
AfterburnerGördüğüz kullanım değerleri yanlış olabilir, FPS normalse GPU'nun %100'e yakın olması lazım.
noonew
Başarılı
Orayı kaçırmışım eğer öyle bir durum varsa FPS ve kullanım gösteren uygulamanız hatalı olabilir.
Hocam laptop olduğu için acaba islemcinin ekran kartını mı gösteriyor YouTube'da izledim bende ayarları ona göre yaptım.
Hocam ben gpu 1 tek seçtim
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-