Oyunlarda sunuculara bağlanamıyorum ama internet çalışıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer Önder
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 222
  • Etiketler Etiketler
    internet

Ömer Önder

Uzman
Her şey düzgün çalışıyor yani internet açılıyor, gezebiliyorum vs. ama nedense Apex Legends'da ve death by Daylight oyununda VPN olmadan giremiyorum sürekli internet yokmuş gibi hata veriyor. Cloudflare açınca girebiliyorum ama arada sırada Apex Legends ona da izin vermiyor. Neler yapabilirim? CMD ile birkaç kere komut girip denemiştim ama düzelmemişti. Ethernet ile kullanıyorum.

Bu superonlineden çektiğim kadar hiçbir şeyden çekmedim ya geniş banda erişemezsiniz hatası alıyordum sürekli modemi değiştirttim. Düzeldi sandım şimdide belirsiz zamanlarda internet 1-2 dk boyunca kesiliyormuş gibi oluyor.

Ben de değiştirmeyi planlıyorum. Altyapım da çok sınırlıyor beni firma seçimimde. Millenicom'a geçmeyi planlıyorum.

Merhaba DNS değiştirip denediniz mi?

Denedim hocam işe yaramadı.

Apex özelinde farklı bir sunucuya bağlanmayı deneyebilirsiniz. Ben de süperonline kullanıyorum eski bilgisayarımda bu sorunu yaşamıştım fakat DNS'i cloudflare olarak ayarlayıp DNS önbelleğini sıfırlayınca sorun çözülmüştü

Dosya Ekleri

• 1751368513380.webp
    79,2 KB · Görüntüleme: 76
DNS'i cloudflare nasıl ayarlarım peki?

DNS'i Cloudflare nasıl ayarlarım peki?

Denetim Masası\Ağ ve Internet\Ağ ve paylaşım merkezi'ne gidin. Bağlantılar kısmının sağ tarafında mavi bir Ethernet yazısı göreceksiniz ona tıklayın. Özelliklere tıklayın ardından internet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) seçeneğinin üzerine çift tıklayın ve ayarları ekteki gibi yapın. Ardından CMD'yi yönetici olarak çalıştırın ve 'ipconfig /flushdns' komutunu girin. Ardından 'netsh winsock reset' komutu da çalıştırın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…