BF6 Beta'da oluyordu çıktım sürekli 100k sıra bekliyordum. 2042 girdim onda da aynı sıkıntı var. Modem ayarlarından baktım kendi internetim kesilmiyor. 1 saniyelik internet kesintisi gibi oluyor maçtan düşüyorum. Yaşayan var mı?
Detaylar
Kim cevapladı?DarthGorsoy
Bilgin
Virüs programı varsa kapatıp dener misin?
Kullanmıyorum. Battlefield 1'i de denedim şu an aynı sorun devam ediyor. Bu gece BF oynayamayacağım galiba. 2 saattir oynamaya çalışıyorum maç sonunu göremedim.
DarthGorsoy
Bilgin
Kullanmıyorum. Battlefield 1'i de denedim şu an aynı sorun devam ediyor. Bu gece BF oynayamayacağım galiba. 2 saattir oynamaya çalışıyorum maç sonunu göremedim.
Aklıma bir sey gelmedi. Saat ve tarihi otomatik sekronize edip sistemi yeniden başlatır misin?
O da öyle.Aklıma bir sey gelmedi. Saat ve tarihi otomatik sekronize edip sistemi yeniden başlatır misin?
Ben 2042'de böyle bir uyarı ekranını ve birkaç kez maçtan düşmeyi ethernet kablom tam takılı olmasına rağmen temassızlık yapması nedeniyele birkaç gün yaşamıştım. Ethernet yerine wifi kullanarak internete bağlanmış aralarda sonra ethernete geçmiş falan farketmemişim. Siz de bu şekilde kullanıyorsanız bir bakın derim yoksa bilemiyorum.BF6 Beta'da oluyordu çıktım sürekli 100k sıra bekliyordum. 2042 girdim onda da aynı sıkıntı var. Modem ayarlarından baktım kendi internetim kesilmiyor. 1 saniyelik internet kesintisi gibi oluyor maçtan düşüyorum. Yaşayan var mı?
Eki Görüntüle 171733
Ben 2042'de böyle bir uyarı ekranını ve birkaç kez maçtan düşmeyi Ethernet kablom tam takılı olmasına rağmen temassızlık yapması nedeniyele birkaç gün yaşamıştım. Ethernet yerine Wi-Fi kullanarak internete bağlanmış aralarda sonra Ethernet'e geçmiş falan fark etmemişim. Siz de bu şekilde kullanıyorsanız bir bakın derim yoksa bilemiyorum.
İnternetimde sıkıntı yok hocam Wi-Fi'de kullanmıyorum sadece Ethernet. Valorant, Forza vs. denedim onlarda olmuyor. Genel olarak Battlefield sunucularında yoğunluk var sanırım.