Salya akma olayı komikmiş
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Ondan bahsetmeye gerek bile duymamıştım, bu konulardan ayrı olarak da herkesin hayatından yok etmesi gereken bir şey.Salya akma olayı komikmişama haklı. Ha bir de cinsel içerikli filmleri izlemek de seni buna çeviriyor olabilir.
Ondan bahsetmeye gerek bile duymamıştım, bu konulardan ayrı olarak da herkesin hayatından yok etmesi gereken bir şey.
Evet, bir de insanlar şeyi anlamıyor. Oradaki insanların hepsi özel olarak seçilmiş kişiler, özel olarak ilaçla yetiştirilmişleri bile var. Çocukluktan
Ha bir de sana asla sahip olamayacağın bir vücudu gösteriyor. Beynin 2 amacı var zaten hayatta kal ve üre. Sen onu görüyorsun dopamin musluklarını sonuna kadar açıyorsun. İş bitince ne oluyor? Neden ben bunu yaptım diyorsun, o telefon kapandığında odandaki sessizlik devam ediyor.
- Makaleler
- 1
Önemli etkenlerden birisi dopamin, çok fazla dopamine maruz kalıyorsan sistem çöküyor tatmin olmuyorsun.
Ekran süreni azaltırsan, sistem zamanla yerine oturmaya başlar.
Öbür etken ise yaş durumu, bazen belirli şeylerden haz almıyorsun ve dolayısıyla farklı alanlara yönelmen gerekiyor.
Öbür etken ise yaş durumu, bazen belirli şeylerden haz almıyorsun ve dolayısıyla farklı alanlara yönelmen gerekiyor.
Önemli etkenlerden birisi dopamin, çok fazla dopamine maruz kalıyorsan sistem çöküyor tatmin olmuyorsun.
Ha bir de şu var, sürekli Instagram'da TikTok'ta gezinirsen beyin hızlı dopamine alışıyor ve "neden spora gideyim ki? Benim için özel tarifle üretilmiş cipsimi ve kolamı içip benim için özenle taranıp önüme konulmuş sonsuz videoları izleyip sınırsız dopamin almak varken" diye düşünmeye başlıyor, işte o an bu zehrin içinden çıkmanız çok çok zorlaşıyor.
Neden oyun oynayayım ki? Benim için tek bir parmağımı kullanarak özenle hazırlanmış dopamin videolarını görebilecekken.
Size tavsiyem biraz PC'den uzaklaşmayı deneyin, ben bunu 1 hafta boyu yaptığımda ilk günler basitti nedense çünkü TV'den Pokemon ve Rick and Morty izliyordum, lakin son 3 4 gün inanılmaz zordu, resmen yoksunluk çekmeye başladım ama o 3 4 günün sonunda PC'den tamamıyla uzaklaştım. Artık sadece CoD serisini bitirmeye çalışıyorum 2 3 çerezlik oyun. 3 4 saatten fazla istesem de oturamıyorum.
Elma ısıran
Üstün
Ben Level dergisi satın alıp baştan sona hiç atlamadan oyun incelemeleri okuyorum. İlla ki ilgimi çeken bir oyun ya da oyundan zevk almamı sağlayacak bir nokta yakalıyorum.
@Simon, yoo multiplayer > singleplayer kardeşim. Tek başına sana iyi eğlenceler, ben agalarımla iyiyim.
Ne kadar irrite edici bir yorum, zevkler farklı olabilir ama bunu ezerek söylemen yanlış.
@22723, çok haklısın. Tam olarak etiketlediğim kişi beni irrite edecek yorum yaptığı için ben de bu yorumu yaptım. Bu kadar oyun agalarla oynamalık olamaz değil mi?
Eki Görüntüle 240657
Ben sizi etiketlediğini ya da alıntı yaptığını göremediğim için söyledim.
196 oyun sayısı iyiymiş.
- Makaleler
- 1
Kardeşim, bu maalesef online bağımlısı insanların ortak problemi. Yani alışmakla alakalı. Ben de senin gibi biriyim; sakin, relax oyun oynamaktan zevk almıyoruz. Defalarca hikâye oyunlarını denedim... RDR 2 olsun, Witcher 3 olsun ama olmayınca olmuyor. Online'dan zevk alıyorsan pay-to-win olmayan oyun arayacaksın; mesela CS2 gibi.Evden çalışan biriyim, akşamlarımı oyuna ayırıyorum ancak oyunlardan zevk alamıyorum. FPS ve online türleri oynuyorum; ya çok grind istiyor, ya para istiyor ya da yüksek skill istiyor.
Hikaye oyunlarından da dopamin alamıyorum, hızlıca oynamak istiyorum. Daha yeni Witcher'ı bitirerek bunu deneyimledim. Çok güzel oyun ancak ben akamıyorum.
Ne tavsiye edersiniz, nasıl bir yol izlemeliyim? Oyunları tamamen bırakmalı mıyım, bakış açımı değiştirmeli miyim? Bunun bir taktiği yok mudur?