Kardeşim, bu maalesef online bağımlısı insanların ortak problemi. Yani alışmakla alakalı. Ben de senin gibi biriyim; sakin, relaks oyun oynamaktan zevk almıyoruz. Defalarca hikâye oyunlarını denedim... RDR 2 olsun, Witcher 3 olsun ama olmayınca olmuyor. Online'dan zevk alıyorsan pay-to-Win olmayan oyun arayacaksın; mesela CS2 gibi.

Eki Görüntüle 240659
Eki Görüntüle 240660

Bu konuda şanslıyım; küçüklükten beri iyi bir bilgisayarım yoktu. Hatta GT630 i5 3.cu nesil laptopta online oyun CS Valorant bile kasıyor idi. Bende 5 ay HP Omen 17( 4070 laptop) kullanabildim hikayeli oyunlarla başladım oyun dünyasına. PC kullanan arkadaşım da olmadığı için online oyun oynamadım. RDR 2'ye 95 saat gömdüm hala bitmemişti. PC alınca bitirip tekrar başlayacağım hem de bu sefer açık dünyayı iyice sömüreceğim. Dying light 2 40 saatim var ya da 50 oyunu tekrar baştan oynayacağım. Witcher 3'ü 2 3 saat denedim kombat sistemi Controller ile çok keyifliydi. Sadece konuşma seansları beni oyunlarda biraz sıktı gerisi nafile.
The Last of Us I00 kere aynı oyunu çıkardı(yok remastered yok ps 4 yok pc)ama gene de izlesemde, hikayeyi bilmesemde bende denemek istiyorum. Bu da böyle bir deneyimdi.

Kardeşim, bu maalesef online bağımlısı insanların ortak problemi. Yani alışmakla alakalı. Ben de senin gibi biriyim; sakin, relaks oyun oynamaktan zevk almıyoruz. Defalarca hikâye oyunlarını denedim... RDR 2 olsun, Witcher 3 olsun ama olmayınca olmuyor. Online'dan zevk alıyorsan pay-to-Win olmayan oyun arayacaksın; mesela CS2 gibi.

Eki Görüntüle 240659
Eki Görüntüle 240660

Şu oyuna başlayasiyim var; ama başlarsam bu kadar saat oynayamam. Siz bayağı emek vermişsiniz belli. Kimisi başla diyor, kimisi başlama kanser yapar, kimisi yok kardeşim çok küfür eden var. Kafam çorba oldu.

Şu oyuna başlayasiyim var; ama başlarsam bu kadar saat oynayamam. Siz bayağı emek vermişsiniz belli. Kimisi başla diyor, kimisi başlama kanser yapar, kimisi yok kardeşim çok küfür eden var. Kafam çorba oldu.

CS:GO döneminde olsa başlanırdı, CS 2 çıktıktan sonra bence boş ver. Ben de çok heves ettim ama bu saatten sonra oynayanlarla yarışmak çok zor bence. Şahsi fikrim başka online oyunlara yönelmen.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS:GO döneminde olsa baslanirdi, CS 2 çıktıktan sonra bence boş ver bende çok heves ettim ama bu saatten sonra oynayanlar ile yarışmak çok zor bence. Şahsi fikrim başka online oyunlara yonelmen.

En rahat alışılacak online oyunlar FPS türüdür, kesinlikle yanılıyorsunuz.

Evden çalışan biriyim, akşamlarımı oyuna ayırıyorum ancak oyunlardan zevk alamıyorum. FPS ve online türleri oynuyorum; ya çok grind istiyor, ya para istiyor ya da yüksek skill istiyor.

Hikaye oyunlarından da dopamin alamıyorum, hızlıca oynamak istiyorum. Daha yeni Witcher'ı bitirerek bunu deneyimledim. Çok güzel oyun ancak ben akamıyorum.

Ne tavsiye edersiniz, nasıl bir yol izlemeliyim? Oyunları tamamen bırakmalı mıyım, bakış açımı değiştirmeli miyim? Bunun bir taktiği yok mudur?
Kendine bir tane duo buluyorsun, tamam tek beni de sarmıyor oyunlar; duo şart.

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2’ye gerek yok ki örnek vermiştim. CS bağımlısı olarak son bir ayda çok fazla farklı oyunlar oynadık. Agalarla oynamalık oyunlar var ya, hah tam onlara sardık. En çok saran oyunsa MISERY oldu. Hâlâ unutamıyorum.