Günlük 4 kişi sınırı oluyor Denuvo oyunlarda ve bu hesaplar binlerce kişide olduğu için nereden sana denk gelecek de oynayacaksın, sözde Denuvo'suz 300 TL'ye satıyorlar yani sana veriyorlar gibi ama o hesaplarda kendi vaatlerine göre sınırsız sende kalıyor. E kardeşim, sen o oyunu sadece bir kişiye kiralamış olman imkansız çünkü kârlı değil, 4 kişiye de versen sirkülasyon olmaz yani Denuvo olan oyunlar paylaşımlı hesapları kitliyor.
Günlük 4 kişi sınırı oluyor Denuvo oyunlarda ve bu hesaplar binlerce kişide olduğu için nereden sana denk gelecek de oynayacaksın, sözde Denuvo'suz 300 TL'ye satıyorlar yani sana veriyorlar gibi ama o hesaplarda kendi vaatlerine göre sınırsız sende kalıyor. E kardeşim, sen o oyunu sadece bir kişiye kiralamış olman imkansız çünkü kârlı değil, 4 kişiye de versen sirkülasyon olmaz yani Denuvo olan oyunlar paylaşımlı hesapları kitliyor.
Valla ben artık çok eski oyunlara sabredemiyorum açıkçası. Mesela geçenlerde tavsiye üzerine Dishonored 2 oynadım, eh işte. Wukong, KCD2, 007 gibi modern oyunları oynayınca eskiler sarmıyor. Bazı oyunlar eskimiyor orası ayrı mesele. Mesela Control, 2015 Rise of the Tomb Raider gibi. Megabonk, Hades vs. gibi değil de ben daha AA veya AAA oyunları seviyorum. Her tür oynadım ve oynarım ama grafik güzelliği vs. arıyorum. The Alters'i çok beğenmiştim mesela. Expedition 33 de aynı şekilde.