Geraltın kılıcı
Üstün
CP 2077'yi ve diğer oynadığım Epic ve 3. parti oyunlarının kayıt dosyaları nedense Linux'ta bulunmuyor. Bu sebeple yardıma ihtiyacım var.
Windows'taki dizini bulamadım.Windows'taki kayıt dosyasını kopyalayıp Linux'taki ilgili dizine yapıştırmak işe yaramıyor mu?
Hocam Steam oyunu değilse nasıl yapacağım?Eki Görüntüle 87109
Diğerlerini de Google'da "oyunun adı save file location linux" şeklinde aratarak bulabilirsiniz.
Cyberpunk 2077: Cyberpunk 2077 :: Steam Community
Hocam kayıt dosyasını bulamadım. Dark Soul's 1'de farm yapacağım.Her oyunun kayıdı, Windows'ta nerede ise wineprefix klasörüne de o şekilde kayıtları atacan yani.
Hem belgelerim klasörü hem de kullanıcı klasöründeki Appdata/Roaming klasöründe o kayıtlar.Hocam kayıt dosyasını bulamadım. Dark Soul's 1'de farm yapacağım.
Hem belgelerim klasörü hem de kullanıcı klasöründeki Appdata/Roaming klasöründe o kayıtlar.
Ekran resmi atar mısın? Oyunun şu anki gerçek kayıtların olduğu işletim sistemi Windows ise C diskinde ilgili yerleri at, Linux ise Wineprefix klasöründeki ilgili yerleri at.
Oyun Steam oyunu mu? Ben korsan sandım.
Korsan ama Steam klasörüne atım. Bu sayede Proton ile açıyorum.
Yok öyle olmaz yine. Dur ben sana yapacağım.Korsan ama Steam klasörüne atım. Bu sayede Proton ile açıyorum.