Detaylar
Kim cevapladı?Biliyorsunuz oyunların yaş sınırı olur (3, 7, 12, 16, +18 vb.) Sizce bu uyarıları dinlememek kötü bir şey mi?
Kötü bir şeyden kastınız nedir? Oyunlardaki yaş sınırlandırması genellikle içerdiği vahşet ve +18 sahnelerden oluyor. Örneğin 13 yaşında biri soldier of fortune oynarsa üzerinde kötü bir etki bırakabilir.
Son düzenleme:
Kötü bir şeyden kastınız nedir? Oyunlardaki yaş sınırlandırması genellikle içerdiği vahşet ve +18 sahnelerden oluyor. 13 yaşında biri soldier of fortune oynarsa üzerinde kötü bir etki bırakabilir.
Yani bunun sorun oluşturabilecek bir şeyi var mı yasağı falan.
Yani bunun sorun oluşturabilecek bir şeyi var mı yasağı falan.
Herhangi bir yasağı falan yok diye biliyorum.
Soldier Of Fortune kötü mü hocam?Kötü bir şeyden kastınız nedir? Oyunlardaki yaş sınırlandırması genellikle içerdiği vahşet ve +18 sahnelerden oluyor. 13 yaşında biri soldier of fortune oynarsa üzerinde kötü bir etki bırakabilir.
Hayır. Bende uymazdım ve hiç bir şey olmadı.
Soldier of fortune kötü mü hocam?benim bilgisayarda oynadığım ilk oyunlardandı.
Hayır hocam tam aksine FPS oyunlarının zirvesidir kendisi yaş sınırlandırılması 18 olduğu için örnek verdim (çok fazla uzuv parçalanma var)
Evet "kötü" bir şey. Dizi, film, oyun, herhangi bir görsel içerik üretildiğinde belli bir kesim için daha uygun olduğunu belirtiyor o ibareler. Yaşına uygun olmayan içeriklere maruz kalman senin pedagojik gelişimini olumsuz yönde etkileyebilir. Sanal dünyada yaşına uygun içerikleri tüketmeye gayret et canım kardeşim.
Son düzenleme:
Hocam örneğin GTA 5'in 18+ şartı var. Lakin 18- oyuncusu 18+'dan fazla. Pek dikkate alınmıyor onlar.
cakiiiiiii3
Uzman
Adamların onu yazmasının tek amacı sen GTA5 oynadıktan sonra dışarı çıkıp manyak delice şeyler yaparsan ve ailen veya yakınların bu oyundan sonra bu çocuk değişti dememek için. Yoksa kimin umrunda.