Detaylar
Kim cevapladı?fortunee 76
Üstün
Merhaba, Black Myth: Wukong oyununu alacaktım fakat Steam'de pahalı olduğu için İtemsatış sitesine baktım. 30 ile 150 TL arası değişen ilanlar var. Buradan hesap almak güvenilir mi?
Paylaşımlı hesaplar, oynar bitirir çıkarsın. On numara.
ShadowLegion 76
Üstün
- Makaleler
- 1
FitGirl ve SteamRIP buna güldü biraz.
ShadowLegion 76
Üstün
- Makaleler
- 1
Heves alacak bir şey yok ki. 50-100 saat oynar bitirir eğer korsan oyun istemiyorsa. Yani Crimson Desert gibi sürekli oynanan bir oyunsa tabii almak daha mantıklı ya da korsanı.Güvenilir ama bi yerden sonra o hesaplar patlıyor hep. 2-3 ay oyunu denemek, heves almak açısından iyi ama.
fortunee 76
Üstün
Heves alacak bir şey yok ki. 50-100 saat oynar bitirir eğer korsan oyun istemiyorsa. Yani Crimson Desert gibi sürekli oynanan bir oyunsa tabii almak daha mantıklı ya da korsanı.
Crack'ten iyidir bence, oyun yüklemek için virüs programını kapatmam mesela. steam'dan indiririm.
ShadowLegion 76
Üstün
- Makaleler
- 1
Program kapatmak yok.Crack'ten iyidir bence, oyun yüklemek için virüs programını kapatmam mesela. steam'dan indiririm.
fortunee 76
Üstün
Bilemedim hocam zaten bir oyun ne kadara geliyordu 20 TL mi ne öyle bir şeye geliyor, hani 20 TL için bu kadar uğraşa değer mi bilemedim inan. 20 TL vereyim Steamdan indireyim, ki hesap patlasa bile Cloud alıyor. Yeni hesap veriyorlar garantisi var sonuçta.
ShadowLegion 76
Üstün
- Makaleler
- 1
Mesele 20 TL değil. Sağlam denuvosu olan oyunlarda kiralık hesap sıkıntı çıkartıyor. Örneğin Wukong' u ve First Light' ı ben de kiralık hesaptan almıştım ama sürekli atıyordu. Denuvo 10 adet kod veriyor ve PC başında delleniyorsunuz. Bilginiz olsun.Bilemedim hocam zaten bir oyun ne kadara geliyordu 20 TL mi ne öyle bir şeye geliyor, hani 20 TL için bu kadar uğraşa değer mi bilemedim inan. 20 TL vereyim Steamdan indireyim, ki hesap patlasa bile Cloud alıyor. Yeni hesap veriyorlar garantisi var sonuçta.
fortunee 76
Üstün
Mesele 20 TL değil. Sağlam Denuvo'su olan oyunlarda kiralık hesap sıkıntı çıkartıyor. Örneğin Wukong'u ve First Light'ı ben de kiralık hesaptan almıştım ama sürekli atıyordu. Denuvo 10 adet kod veriyor ve PC başında delleniyorsunuz. Bilginiz olsun.
Ama 007 First Light'ı ben paylaşımlıdan bitirdim, offline oynanıyor yani hikayeleri bu oyunların. Ama online işin içine girince atabiliyor zaten 007'yi, online ne yapacaksın ki? Mesela Hitman Woa online'da atıyor ama arada hem online freelancer yapıyordum hem de offline hikaye oynanıyor komple.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
FPS oyunları için modlu Windows gecikme konusunda avantaj sağlar mı?
- İntel_celeron
-
-