Ama 007 First Light'ı ben paylaşımlıdan bitirdim, offline oynanıyor yani hikayeleri bu oyunların. Ama online işin içine girince atabiliyor zaten 007'yi, online ne yapacaksın ki? Mesela Hitman Woa online'da atıyor ama arada hem online freelancer yapıyordum hem de offline hikaye oynanıyor komple.
Online değil. İlk girişte online girilmesi gerekiyor. Daha sonra offline yapıyorsunuz.

Hocam meraktan soruyorum oyunu ilk indirdiğimde iyice açıldığında online giriyorum sonra offline alıyorum değil mi?
Evet. Steam' de cloud save'i ayarlardan kapatın. Steam'i çevrimdışına almak yetmez, mümkünse direkt ağ ayarlarından wifi veya etherneti devre dışı bırakın en sorunsuz öyle oynuyorsunuz.

Evet. Steam'de Cloud Save'i ayarlardan kapatın. Steam'i çevrimdışına almak yetmez, mümkünse direkt ağ ayarlarından Wi-Fi veya Ethernet'i devre dışı bırakın en sorunsuz öyle oynuyorsunuz.

Bu kadar şeye gerek yok, Cloud kapatmak zorunlu değil, çevrimdışı mod yeterli zaten. İsterse online da oynayabilir, sadece biri girerse belki atabilir; o da 007 ve Hitman gibi oyunlar için geçerli. İlk giriş te internet kuralını da ilk defa duydum.