CivcikSeverim
Uzman
Merhaba, Dark Souls 3 aldım şu anda oynadım ve beğendim. Sekiro eskiden bayağı ucuzdu fakat o zaman aile sıkıntısı vardı ve durumum hiç yoktu, o zaman alamamıştım. Şimdi ise bayağı pahalanmış, o yüzden şimdi alacağım ama 59.99 dolar bana göre inanılmaz pahalı. İndirim bekleyemeyeceğimden dolayı bir gezineyim dedim. Sonrasında Oyunone diye bir site gördüm, orada 249 TL'ye var mış ama güvenemedim bir türlü. Bazı sitelerde güvenilir/güvensiz yazıyorlar, o yüzden kararsız kalıp buraya sormaya karar verdim; sizce o siteden alınır mı? Sorularım altta, iyi günler.
Sorularım bu kadardı, hepinize iyi günler. Şimdiden bana yardım edenlere teşekkürler.
- Soru 1- orada CD key yazıyor bana kod verip mi oyunu veriyorlar yoksa arkadaş ekleyip gift yöntemimi yoksa hesap olarak mı veriyorlar?
- Soru 2- OyunOne Sitesi Güvenilir mi?
- Soru 3- 249 TL'ye Sekiro alınır mı?
- Soru 4- CD key ile satılıyorsa E-posta ile yöntemi ile mi kodu gönderecekler yoksa sohbet kısmından mı eğer sohbet kısmı ise sohbet kısmı nerede?
Sorularım bu kadardı, hepinize iyi günler. Şimdiden bana yardım edenlere teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: