Mertcan39
Yetkin
Merhaba arkadaşlar çok saçma bir sorunum var. Microsoft Store'dan FS25 adlı oyunu kasım ayında aldım ve Xbox Appten yükledim kasım ayından beri oynuyorum. Bu sorun sadece bu oyuna giriş yaparken veya çıkış yaparken ara sıra gerçekleşiyor. Bilgisayarda her şey normal oyuna tıklıyorum oyun açılıyor yükleniyor kısmında bilgisayar donuyor tuştan reset atıyorum D isminde ki NVMe SSD bilgisayarım klasöründe veya disk yöneticisinde gözükmüyor. Fakat BIOS'ta görebiliyorum. Ne kadar yeniden başlatsam da reset atsamda disk Windows'ta gözükmüyor ta ki bilgisayarı kapatıp güçten kesip tekrar başlatınca disk normal şekilde yerine geliyor. Birçok oyunda onlarca kez kapattım açtım çıktım girdim hiçbir sorun yok. Gün içinde FS25'i 10 15 defa kapatıp açsam ya girerken ya da çıkarken PC komple donuyor.
Yaptıklarım Windows 11'e temiz format attım. Diski yavaş biçimlendirdim. BIOS sıfırladım güncelledim. Bu sorun hakkında bilgisi veya çözüm önerisi olan var mıdır?
Anakart Gigabyte B660M DS3H Ax DDR 4
SSD Adata Legend 850 Lite 1TB
Yaptıklarım Windows 11'e temiz format attım. Diski yavaş biçimlendirdim. BIOS sıfırladım güncelledim. Bu sorun hakkında bilgisi veya çözüm önerisi olan var mıdır?
Anakart Gigabyte B660M DS3H Ax DDR 4
SSD Adata Legend 850 Lite 1TB